Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena vyskočila před ohněm z 8. patra! Boj o život zachytila kamera

Autor: kat - 
6. března 2017
13:47

Jen si to zkuste představit. Ve vašem bytě v osmém patře vypukne požár a ke dveřím se nemáte jak dostat. Jedinou šancí na přežití je útěk přes balkon! Jenže ten je dvacet metrů vysoko.

Přesně k takovému požáru došlo na moskevském sídlišti. Obyvatelé z protějšího domu si plameny šlehající z oken v šoku natáčeli, když v tom z jednoho z nich vylezla žena ve spodním prádle!

Hustým černým kouřem se však brzy začala dusit i na balkoně a bylo jí jasné, že by tam dlouho nepřežila – tak se odhodlala k odvážnému kousku.

V přibližně dvacetimetrové výšce přelezla zábradlí – těžko říct, jestli se pokoušela slézt jen o patro níž, nebo zda doufala, že se balkonu udrží, než přijedou hasiči a nastaví plachtu. Ani jedno se jí ale nepodařilo a z osmého patra spadla přímo na zem!

Její pád sice ztlumilo křoví, ani tak jí přivolaní záchranáři moc nadějí nedávali. O to větší byl jejich údiv, když zjistili, že Ruska pád z osmého patra přežila!

S četnými zlomeninami a otravou kouřem byla převezena do nemocnice, kde se bude nejspíš zotavovat několik týdnů či dokonce měsíců – důležité ale je, že přežila! V hořícím bytě by takové štěstí určitě neměla.

tgbg ( 6. března 2017 18:31 )

Ruský člověk přežije všechno. I život v komunistické králikárně.

vosavopruz ( 6. března 2017 15:39 )

napili se vodky a vykřikli:Na zdraví

martinprokes ( 6. března 2017 14:20 )

"Obyvatelé si v šoku všechno natáčeli"! To jsem rád, že to nebyli obyčejní čumilové, kteří se rádi podívají na cizí neštěstí. Oni byla "v šoku"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání