Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vdova po nejmladší oběti taxivraha začala nový život: Čeká další dítě!

Autor: ljš - 
3. března 2017
10:56

Před třemi lety přišla o milovaného muže, kterého v jeho taxíku popravil jako svou poslední a nejmladší oběť taxivrah, kterým má být podle zatím nepravomocného rozhodnutí soudu narkoman David Virgulák. Teď ale Dominika, přítelkyně Daniela C., začíná nový život. Čeká dítě s novým partnerem. Se zemřelým mladíkem má přitom již dcerku Vanessku.

Novinku v Dominičině životě prozradila matka zemřelého Daniela C. Jitka S., která po svém synovi truchlí na vzpomínkové stránce na internetu. Tam teď synovi napsala dojemný vzkaz, ve kterém mu sděluje novinku ze života rodiny. Z jejích slov lze cítit, že však ona sama zprávu nevnímá příliš pozitivně.

"Chybíš mi, srdíčko moje milovaný krásný :'( Chybíš své dcerce... Byla u nás Vanesska minulý víkend... Bez tebe nemá život, jaký by měla mít... Její máma čeká dítě, ale asi vše víš, jaký život vede, co jsi odešel...," napsala.

Přestože má Dominika zřejmě nového partnera, k listopadovému soudnímu líčení s Virgulákem přišla sama. Jako jediná se přitom odvážila podívat se údajnému pachateli do tváře. Partnerky ostatních obětí totiž buď nevypovídaly vůbec, nebo prostřednictvím telefonu z jiné místnosti v soudní budově.

Během své výpovědi sice působila bojovně, a při odchodu dokonce na adresu Virguláka utrousila nenávistnou poznámku, po skončení jednání ale přiznala, že se málem složila. "Když jsem vešla do soudní síně, celá jsem se rozklepala, myslela jsem, že to nezvládnu," řekla tehdy Blesku.

Zatímco pro Dominiku a její dceru začíná nový život, Virgulák čeká ve vězení na odvolací soud, ke kterému upíná veškeré naděje. Pokud totiž Vrchní soud v Praze nezvrátí rozhodnutí soudkyně Veroniky Čeplové, stráví muž zbytek života ve vězení.

ivanak ( 3. března 2017 16:23 )

Každý má na to svůj úhel pohledu.Mámu to bude trápit až do smrti.Ale její nevěsta je mladá a nebude přece sama.Hlavně,když si vybere muže,který bude mít rád i její holčičku.

ninga ( 3. března 2017 12:49 )

Ty tchýně, to je kolikrát materiál na poblití

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání