Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Záhada ve Francii: Čtyřčlenná rodina zmizela beze stopy!

3. března 2017
08:00

V pračce nechali mokré prádlo, před domem auta a pak se po nich slehla zem. Čtyřčlenná rodina Troadecových se pohřešuje už od 16. února, kdy byli naposledy viděni. Od té doby nefungují jejich mobilní telefony a nepoužili ani kreditní karty.

V domě nedaleko francouzského Nantes žili manželé Pascal a Briggite Troadecovi a jejich dvě děti, osmnáctiletá dcera Charlotte a jednadvacetiletý syn Sebastien. O zmizení rodiny informovala policisty příbuzná.

Kriminalisté proto podrobili byt důkladné prohlídce a bohužel našli stopy krve hned tří členů rodiny. Šlo o krev rodičů a chlapce, nenašla se ale žádná krev dcery. Později byly také 300 kilometrů od domova, u města Brest, nalezeny doklady a kalhoty patřící Charlotte. "Stopy krve byly nalezeny na Sebastienově telefonu, Briggittiných hodinkách a pod schody. Zdá se, že se je někdo snažil odstranit," uvedl žalobce Pierre Sennes.

Nezdá se přitom, že by se rodina někam chystala. Postele byly rozestlané, na sušáku bylo rozvěšené prádlo a další čekalo v pračce. Lednice byla navíc plná jídla. "Je to, jako by se život v domě zastavil," dodal.

Policisté případ vyšetřují jako únos a několikanásobnou vraždu a nabízejí se hned dva podezřelí. Objevily se informace, že Pascal trpěl depresemi a jeho syn Sebastien dokonce vážnějšími psychickými problémy. Před čtyřmi roky byl odsouzen k veřejně prospěšným pracím za to, že na svém blogu komusi vyhrožoval smrtí.

Francouzský list Le Monde také upozornil na jeho podivné příspěvky na internetu. "Co nenávidím nejvíc? Svůj odraz v zrcadle. Z čeho jsem smutný? Ze svého života," říkal na jednom z videí. "Kdybyste opravdu věděli, co se mi honí hlavou, mysleli byste si, že jsem nemorální šílenec," napsal zase na svůj Twitter. Přesto Francouzi nepřestávají věřit, že je rodina stále naživu.

19.3.1977 ( 3. března 2017 08:45 )

 Unesli je UFO

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání