Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Řidič narazil s autem do stromu! Na následky nehody zemřel

Autor: ČTK - 
19. února 2017
16:11

Smrtelné zranění si vyžádala ranní nehoda osobního auta u Dolních Niv na Sokolovsku. Osobní auto tam vylétlo ze silnice a přerazilo strom. Řidič nehodu nepřežil.

Nehoda se stala v neděli okolo 8:30 ráno. V autě zůstal zaklíněn zraněný muž, následkům nehody podlehl. Podle serveru DopravníInfo.cz byla v místě nehody silnice namrzlá. „Na místě zasahují hasiči, policie i záchranná služba,“ doplnila Krejčí.

Silnice 210 ze Sokolova na Kraslice byla kvůli vyšetřování a odstranění následků nehody uzavřena, uvedla pro ČTK krajská policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Omezení trvalo celé dopoledne, teprve po dvanácté hodině byl podle hasičů obnoven až po dvanácté hodině.

Na místě zasahovala záchranná služba, policie a také hasiči, kteří museli nejprve stabilizovat vozidlo a poté s použitím hydraulických nástrojů vyprostili šoféra. Ten byl zaklíněný uvnitř vozidla.

Bohužel pomoci se muži už nedalo, lékař záchranné služby konstatoval smrt. Vzhledem k tomu, že hlášení na tísňovou linku zmiňovalo dvě zaklíněné osoby, vydali se policisté i hasiči společně prohledat okolí nehody. Nikoho dalšího, kdo by mohl být účastníkem nehody, ale nenašli.

 

dabelskysofer ( 19. února 2017 21:46 )

14O na tachu a náledí po ránu zas o pilota mín https://www.facebook.com/profile.php?id=100005631378734&hc_location=ufi&__mref=message_bub ble

moiaza ( 19. února 2017 16:28 )

 Samozřejmě že viníkem je strom.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání