Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dana P. zmizela před 20 dny: Její tělo našli u vrchu Špičák

Autor: aba - 
15. února 2017
13:18

U vrcholu Špičák za Mostem našel náhodný chodec v úterý večer mrtvolu ženy. Podle policie se jedná o pohřešovanou Danu P. (35), která zmizela už 26. ledna.

"Jedná se o ženu z Mostecka. Předběžné vyšetřování neodhalilo trestný čin. K objasnění příčin smrti byla nařízena soudní pitva," řekla TV Nova policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Možnost sebevraždy nevylučuje. Žena zmizela cestou do práce. Podle výpovědi rodiny odešla ráno na autobus do práce, tam ale nedorazila a telefon měla od té doby vypnutý.

Nedávno vyšlo najevo, že Dana trpěla ohromným strachem z vyhrůžek svého bývalého zaměstnavatele v Německu. Tam pracovala pro handicapového muže jako jeho ošetřovatelka. „Říkal jí, že je čarodějnice a že si pro ni přijde Satan, a když jí zavolá někdo, kdo bude mít tři šestky, tak to bude znamení,“ popsala její maminka.

Když se vrátila z Německa, údajně plakala, protože měla strach, že se nedostane domů. Od té doby se neustále něčeho bála, schovávala elektronická zařízení ze strachu z odposlechů a podobně.

dingous ( 15. února 2017 18:33 )

je tu demokracie, klidně ať si píše komenty a třeba i přiblblý, jestli se ti to nelíbí, stěhuj se do Severní Koreje

dingous ( 15. února 2017 18:14 )

máš recht, každej debil tu může ukázat, že je debil a také to hojně činí

ganzanievopruz ( 15. února 2017 17:35 )

„Když moudře promluvíte k davu, zatleská vám jen pár intelektuálů.“

prudilka ( 15. února 2017 16:15 )

Někdo vzdělaný se nám tady ozval . Jsme velmi rádi, za Tvé poznatky a dojmy. Nicméně až budeme někdo chtít lekci jazyka českého tak se VO.. tO. Přyhlásýme. Díky

vendulka1234 ( 15. února 2017 16:13 )

já se spíš kloním k verzi, že byla psychicky nemocná, možná se její nemoc rozjela právě v Německu a domů se vrátila, již s problémy...měla tam stresové prostředí, je možný, že nějakej němec o kterého se navíc starala, si tam na ní fakt dovoloval, pěkná byla árijskej typ, tomu bych věřila, ale aby kvůli tomu byla takhle pomatená i doma, to už na to zas byla dost stará...zřejme slyšela nějaké hlasy a šla na špičák aby jí nikdo neodposlouchával jak se sama dle článků bála, pak tam někde měla nehodu a do rána umrzla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání