Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Auto, ve kterém vozil Otakar S. (†38) kamarádku ztracené Míši (12): Odvezla ho policie

Autor: aba - 
18. února 2017
05:00

Míša Muzikářová je nezvěstná už déle než měsíc a policie není k jejímu nalezení o nic blíž, než bývala. Klíčem k celé záhadě se ztracenou dívkou by mohl být přítel její matky Otakar S., který ale na konci ledna spáchal sebevraždu. Již dříve byl trestán za sexuální obtěžování nezletilé a redakce Blesku má k dispozici bližší informace.

Ze spisu, který má redakce k dispozici, vyplývá, že obtěžování kamarádky pohřešované Míši se měl Otakar dopustit na konci ledna minulého roku. Dívku měl naložit v podvečer do auta a vozit ji po Ústí a okolí, nabízet jí alkohol, osahávat ji na intimních partiích, a dokonce jí i nabízet peníze za sexuální styk.

Dokument uvádí, že celý incident se měl odehrát v Otakarově autě značky Mazda 626, což je stejné auto, které zabavila policie z mužova bydliště v den, kdy byl nalezený oběšený u sebe doma v bytě na Plzeňsku. Je pravděpodobné, že policie v rámci vyšetřování podrobila vozidlo expertize, žádné výsledky ale neoznámila.

Otakar měl na krku obžalobu za pohlavní zneužití a navádění k pohlavnímu styku, z čehož byl obviněn na konci prosince 2016. V průběhu vyšetřování případu ztracené Míši, která se pohřešuje od 11. ledna, ale spáchal sebevraždu. Pro policii byl v době své smrti podezřelým číslo jedna, podle informací vyčkávala, zdali je muž ke ztracené dívce nedovede.

Z tohoto důvodu si dokonce vyžádala dřívější propuštění Otakara z psychiatrického oddělení, na kterém skončil po svém prvním pokusu o sebevraždu. Během vyšetřování jeho oběšení se vyrojily i spekulace o tom, že měl nechat dva dopisy na rozloučenou, to ale policie nepotvrdila. 

osol ( 19. února 2017 12:14 )

aj mne je smutno za tvojim papuchom. co uz, taky je zivot. ja by som sa aj preto nechcela viazat este aj na zvieratko. tak nech mas vela radosti aj s novym.

martina.k ( 19. února 2017 10:43 )

A jak jsem pomotala Kajmeny, to me mrzi, protoze ten nas Kajman1 to se neda srovnat, no je videt, ze jsem nova

martina.k ( 19. února 2017 10:36 )

Ten Berlin to bylo nejaky mlade urcite, nejdriv jsem se zarazila a pak jsem zjistila, ze si z nas dela soufky))

sportak ( 19. února 2017 00:21 )

doziva 12 let, a mel 14 let ted mam jinyho. nejak mi dnes nejde zaspat, vcera odpadak, to jak tam kajmenili a berlinili, to me uspalo

sportak ( 19. února 2017 00:03 )

ne, to byl stary pes, davno , ptaci to nebyla, pisu ze doktori vyloucili, aspon neco

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání