Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Auto, ve kterém se zabil Jirka (†23): BMW šíleně smykovalo na kruhovém objezdu

Autor: ljš - 
12. února 2017
15:10

Miloval rychost a vůni spálených pneumatik. Jirka Š., který se ve čtvrtek v noci zabil v nebezpečné zatáčce u Orlové na Karvinsku, měl Facebook plný videí silných aut. Chlubil se i několika, na nichž bylo v hlavní roli jeho BMW.

„Včerejší natáčení nového filmu Tokyo drift 2,“ napsal před půl rokem k videu, které ukazuje jeho bílé BMW E82 135i na kruhovém objezdu v Radvanicích. Z komentářů není zřejmé, zda za volantem seděl skutečně přímo Jirka. Z videa měl ale rozhodně velkou radost. „Měšťáci museli být jedovatí, když to viděli v přímém přenosu :-D ..dobré,“ psal mu jeden z kamarádů. „Snad budou mít lepší záznam,“ smál se Jirka v odpovědi.

Video  Takhle BMW, v jehož troskách zahynul 23letý Jirka, v noci v šílené rychlosti jezdilo po kruhovém objezdu.  - youtube.com
Video se připravuje ...

Na dalším videu zase auto se stejnou poznávací značkou předvádí driftování (řízený přetáčivý smyk, pozn. red.) na dálničním parkovišti u Bohumína. V obou případech jde o noční záběry, kdy se zřejmě účastníci chtěli vyhnout zbytečným svědkům a kolizím.

V noci se bohužel odehrála i Jirkova tragická nehoda. Policisté již upřesnili, že k ní došlo mezi druhou a třetí hodinou ráno. Zatím není jasné, co přesně neštěstí způsobilo. Tachometr, který se poté, co se auto roztříštilo o strom, utrhl, ukazoval 250 km/h. Je možné, že si chtěl Jirka na liduprázdné silnici znovu vyzkoušet své řidičské schopnosti. Příčina ale mohla být i jiná, na kloub se jí snaží přijít policejní technici.

Video  Nebezpečné smykování bílého BMW se stejnou SPZ, jako mělo to, v němž zemřel 23letý Jirka  - youtube.com
Video se připravuje ...

Mladíkovi rodiče již vyloučili, že se mohlo jednat o sebevraždu. S přítelkyní Haničkou plánoval jít o víkendu na ples. Maminka také vyvrátila, že by zanechal dopis na rozloučenou. „To je naprostý nesmysl. Žádný neexistuje,“ řekla Blesku.

 

plebejec ( 15. února 2017 17:42 )

Zajímavé je, odkud mohl "zazobaný chudák" Jirka mezi 2-3 hodinou ranní jet...z noční šichty, brigády, služby?...o tom pochybuji...když měl v 23 letech drahé fáro snobské značky, asi neměl nouze o peníze. Měl život amerických pubertálnych hrdinu z hollywoodských filmu, "exkluzívní kočku (ta měla naštěstí kliku). Takže z "rachotu" určitě nejel. Žeby jel z nějakého flámu, nevíme. Mikrospánek?...asi těžko, ten se dostaví po monotonní jízdě. Ale ty noční videa něco naznačují...byl neomezeným nočním pánem kruháču a parkovišť,...měla to být další exibice,...nasírání lidí? Policii vždy ujel, paní s kosou už ne.

plebejec ( 15. února 2017 17:07 )

Po shlédnutí demovideí jsem rád , že tenhleten vygumovaný magor, evidentní silniční provokatér dovedl své "umění k dokonalosti" a je po něm!!! O jednoho silničního vraha je míň. ...To Nikule...."kurva",..a jakou úctu měl ten kretén k ostatným účastníkum silničního provozu??? " A kurevsky mě mrzí, že v tom autě seděl zrovna Jirka a ne někdo z vás, kteří byste si to zasloužili!!!! Nás kurevsky mrzí, že jsi se nepřipletl ty, nebo někdo z tvé rodiny pod kola "parádního auta", které měl. To by s jinak držkoval. Buď jsi pirátuv bývalý kamarád, nebo stejně nebezpečný blázen.

Wvtouran ( 14. února 2017 19:10 )

Ani nemusím číst celí článek stačí nadpis a už vím že je o jednoho dementa mínˇ. Štěstí že zabil jen sám sebe a nevzal s sebou ještě nevinný lidi.ČLOVĚK MŮŽEMÍT SPOUSTU ZÁLIB A KONÍČKU ALE MUSÍ KTOMU PŘISTUPOVAT S ROZUMEM. Atˇ JEMU LEHKÁ ZEM

gabreta ( 13. února 2017 18:25 )

Úctu má slušnej člověk k tomu, kdo si ji zaslouží. To, že riskoval svůj život a zdraví, byla jeho věc. Ale že riskoval životy a zdraví druhých, není kurva úcty hodný!!

alfasamec ( 13. února 2017 13:20 )

Bomba video, pobalilo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání