Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jirka se zabil v milovaném BMW: Policie zveřejnila nové detaily o nehodě

Autor: ljš - 
12. února 2017
05:41

250 kilometrů v hodině! Na této hodnotě se zastavila ručička tachometru v momentě, kdy se BMW Jiřího Š. (†23) roztříštilo v nebezpečné zatáčce u Orlové na Karvinsku o strom. Vůz a mladíkovo tělo našli až po několika hodinách.

Kriminalisté na případu děsivé nehody usilovně pracují. Nově upřesnili, kdy k nehodě došlo. "Vyšetřování je ve svých počátcích. Policisté ověřují velké množství poznatků a svědectví. V tuto chvíli víme, že k nehodě došlo přibližně mezi 2. a 3. hodinou ranní," řekla Deníku policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Auto tak zůstalo poměrně dlouhou dobu zcela bez povšimnutí. Policisty na něj upozornil okolo jedoucí řidič až po sedmé hodině ranní. Přivolaný lékař už Jiřímu pomoci nedokázal a musel pouze konstatovat smrt.

Zda mladík zemřel bezprostředně po nehodě, ale zatím jasné není. Přesný čas úmrtí a také příčinu určí až nařízená soudní pitva. Ta by měla také odhalit, zda byl řidič pod vlivem alkoholu.

Experti se budou také intenzivně zabývat tím, jak přesně k nehodě došlo. Vyčíst to mohou například ze stop na vozovce. Vypočítávat budou také skutečnou rychlost v době nárazu do stromu.

Policisté také podpořili slova Jirkovy rodiny, že o sebevraždu nešlo. "Nemáme o tom žádné informace, nevyplývá to ze žádného doposud zaznamenaného svědectví a nalezen nebyl žádný dopis na rozloučenou," uvedla mluvčí.

 

MartynPech ( 5. března 2017 05:24 )

Co jste to za lidske zrudy a bestie a Ceske zavistive prasatka ze nekomu prejete smrt? To vam ta honba za penezma ktere nikdy stejne ubozaci nebudete mit uplne vytriskala mozky ? Vzpamatujte se vy bestie chudacke za sve posrane zivoty si muzete sami a jestli se radujete ze umrel clovek tak prosim udelejte svet krasnejsi a naskakejte vsichni do Odry z velke vysky. Cwaniaczki pierdolone tepe !!!

Wiseco ( 25. února 2017 19:42 )

Jo je fajn že nato doplatil sám to je asi pravda ale jinak co tu čtu,hnus jste ubozí asi zavydite to auto nebo nevim už.Auta byli jeho koníček,vy co tu píšete mate jistě svatozáře.

Shelby16 ( 13. února 2017 04:52 )

 Vůbec nechápu, proč takový debil, psychopat a silniční pirát má tolik svíček u toho stromu !

xtron ( 12. února 2017 12:52 )

Každý den se stane tolik nehod, umírají při nich lidé a tady je jednomu namachrovanýmu blbečkovi, co úspěch měřil cenou auta a dermacol oblečenou kočenou po boku, bude asi věnovat 1 článek denně ... si to jeho prachatí rodičové zaplatili nebo je to tučné téma pro čtenost?

fotrpjotr ( 12. února 2017 11:07 )

Denně je tolik nehod a stále se musí psát o tomto neschopném řidiči,kdyby uměl jezdit,tam teď možná souložil s blondýnou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání