Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Od začátku února pohřešují mladého Láďu: Mohl by být v ohrožení života

Autor: dce - 
9. února 2017
12:38

Devětadvacetiletého Láďu z Frýdku-Místku pohřešuje jeho rodinu už od začátku února. Zmizel z firemního večírku a nikdo o něm už neslyšel. Existuje obava o jeho život. Neviděli jste ho?

Ladislav Klič z Frýdku-Místku zmizel už 2. února. "Již pět dní pohřešuje rodina svého devětadvacetiletého syna, který odešel na firemní večírek v obci Baška. Od odchodu z uvedené akce (zhruba od osmé do desáté hodiny večerní), nepodal o své osobě ani svém pobytu rodině žádné informace. Naposledy byl spatřen při odchodu ke svému domovu svými spolupracovníky," uvedla policejní mluvčí Lenka Sikorová.

Láďa je 170 cm vysoký, hubené postavy. Má krátké rovné vlasy s výraznou čelní a temenní plešíNa tváři má hladkou prořídlou bradku.

"Po pohřešovaném muži nebylo v minulosti vyhlášeno pátrání, rovněž jeho dosavadní chování nenasvědčovalo případnému sebepoškození či sebevražednému jednání. Existuje zde tedy důvodná obava o jeho život," doplnila mluvčí.

Láďa na sobě v den zmizení měl šedozelenočervenou zimní bundu, modré kalhoty, tmavé zimní boty, na hlavě měl čepici tmavé barvy.

Pokud máte o Láďovi jakékoliv informace, sdělit je můžete na lince 158.

Od začátku února pohřešují mladého Láďu: Mohl by být v ohrožení života. Od začátku února pohřešují mladého Láďu: Mohl by být v ohrožení života. | Policie ČR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání