Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Noční můra na silnici: Vybržďovač „školil“ kamioňáka

Autor: dce - 
8. února 2017
16:20

Sociálními sítěmi se šíří další video, na kterém řidič kamionu zachytil, jak se k němu chovají i jiní účastníci provozu. A rozhodně to není nic hezkého – pana Roberta vybržďoval v úterý na Kladensku řidič malého volkswagenu několik dlouhých kilometrů.

Počet řidičů, kteří si svou osobní vendetu proti kamioňákům řeší vybržďováním a dalšími nebezpečnými kousky na silnici, stále stoupá. V úterý na sociální síti sdílel video se sprostým chováním jednoho takového řidiče i pan Robert.

Podle jeho slov ve voze seděli dva mladší muži.Panáček si musel přibrzdit na kruháči, asi neviděl, že jsem přes 18metrů dlouhej,“ napsal Robert k videu. Za to se mu řidič ovšem „odměnil“. Tři videa, která Robert zveřejnil, zachycují několik kilometrů vybržďování, bránění při předjíždění, sprostá gesta a dokonce i vybrždění do úplného zastavení. Vše mezi obcí Velká Dobrá a Kladno.

Není pak divu, že nejen řidič kamionu na videu nadává, ale ani komentující na Facebooku nešetří sprostými slovy na adresu mladého vybřžďovače.

„Já nezastírám, že jsem ho možná trošku přibrzdil, ta souprava je prostě dlouhá a já když už jsem vyjížděl z kruháče, tak vlek tam vlastně ještě je… ten kluk mě v tu chvíli vytroubil,“ řekl Robert Blesk.cz.

Podle databáze České kanceláře pojistitelů navíc vůz s danou SPZ (která je na videu pana Roberta viditelná) není k datu 8. února 2017 pojištěn. Robert si ale řidiče našel a kontaktoval ho. Na dotaz, zda celou věc nahlásí policii, měl jasno. „Uvidíme, jak se k tomu kluci postaví,“ prohlásil.

S podobnými řidiči se za několik dlouhých let jako profesionální řidič setkal už mnohokrát, vzkaz pro takové lidi ale nemá. „Kdybych měl bejt upřímnej, tak bych vám to nemohl říct ani do telefonu,“ dodal se smíchem.

salto ( 9. února 2017 09:31 )

Kamion by si nikdy neměl vynucovat přednost, bohužel se to děje dost často a o tom pitomci před ním nemá cenu hovořit. Suma sumárum: hovada se najdou na obou stranách té pomyslné "barikády" a kdo na to doplácí?

gabreta ( 8. února 2017 20:24 )

Řešení je to ideální, zvlášť když ten blb neměl pojištěný auto. Ale co třeba termínovaná vykládka? Tak na to radši kašleš. Jó mít naloženou fůru písku? Tak jí koupí, že mu křupne za krkem!!

heleklidek ( 8. února 2017 20:14 )

jů ty mě bavíš, já a kamion ANO, ale co bych tam lez ,do toho smradu a spařeniště a semeniště,mě stačilo ,že jsem živil 70 debilů jako jsi ty.NIKDY VÍCE jo a mé zkušenosti končí za vodou ,tam ty nikdy nepřeplaveš ale na druhej břeh,nejsi dost chytrej a sebevedomí máš akorat nahoře za volantem vid ? pak se nediv ,že te nekdo vybrzdí na oplatku . koupenou jízdenkou do MHD ne ne ....koupenym diplomatickym pasem,kdyby něco ,třeba až zavistivej kamionak bude zase žalovat .P.S. misto psaní víc šu kej starou ,holky pak hledaj typky ,co maj všechno hotový a nesedej s frustraci za volant hrdino nazdar už nepišu nemam kredit

odol ( 8. února 2017 20:01 )

krtek. ( 8. února 2017 19:16 )

zdrovna jsem si rikal ze v podobnym pripade bych mu zastavil v kufru a pak zavolal policii

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání