Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zabila vlastní matku na dovolené a narafičila to na přítele: Nechtěla jsem být ve vězení v cizí zemi sama, říká

Zabila vlastní matku na dovolené a narafičila to na přítele: Nechtěla jsem být ve vězení v cizí zemi sama, říká.
Zabila vlastní matku na dovolené a narafičila to na přítele: Nechtěla jsem být ve vězení v cizí zemi sama, říká.  (Autor: Instagram)
Autor: aba - 
14. února 2017
23:02

Heather Mac se přiznala k vraždě vlastní matky na jejich společné dovolené na Bali. Její tělo pak rozřezala a nacpala do cestovního kufru. Svého přítele, který byl na dovolené s nimi, pak donutila k tomu, aby vzal vinu na sebe. Teď žena posílá vzkaz z vězení, že všeho lituje.

Mac vraždu, kterou provedla v roce 2014, dlouho dopředu plánovala. Podle vlastních slov začala matku nenávidět hned po tom, co se dozvěděla, že její matka zabila jejího otce, když jí bylo 10 let. Rodina zabité Sheily ale tvrdí, že je to všechno nesmysl a Mac je šílená. Její otec zemřel, když byla rodina na dovolené v Řecku, na akutní plicní embolii, ale dívka si z nějakého důvodu vsugerovala myšlenku, že jejího otce zabila její matka, aby po něm jako po úspěšném muzikantovi mohla dědit. Všechny peníze, zhruba 35 milionů korun, byly ale ve svěřeneckém fondu, který připadl výhradně Mac.

Ve své honbě za pomstou koupila dívka dovolenou na Bali pro sebe, svou matku a svého přítele. Tam ji v hotelovém pokoji zabila, její tělo rozřezala a nacpala do cestovního kufru. Pak svého přítele donutila, aby jí pomohl uklidit místo činu. Vyhrožovala mu, že pokud to neudělá, půjde hned na policii a tam nahlásí, že ji zabil on. Toho se muž zalekl a spolu s Mac uklidili místo činu. Dali se sice na útěk, ale policie je dopadla a začala soudně stíhat.

V tu chvíli Mac se svými právníky přesvědčila jejího přítele, aby vzal vinu na sebe a z ní udělal jen spoluviníka. Mac vystupovala s touto verzí příběhu už od začátku a právníci muže přesvědčili, že pokud verzi nepotvrdí a bude zapírat, pravděpodobně ho soud na Bali odsoudí k trestu smrti. Muž se pochopitelně bál a všechnu vinu vzal na sebe. Za naplánování a vraždu samotnou dostal osmnáct let v místním vězení, zatímco Mac dostala za napomáhání k vraždě deset. Ve vězení porodila i jejich dceru a zřejmě trpí výčitkami svědomí, protože na internet umístila video, ve kterém vypráví celý příběh a přiznává se k vraždě i k tomu, že svého přítele k pomoci i přiznání dohnala. Prý jen nechtěla sedět v cizí zemi ve vězení sama a lituje, že ho do toho zatáhla. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání