Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Úchyl napadl patnáctiletou dívku a snažil se ji odtáhnout do křoví!

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: haj - 
20. ledna 2017
17:35

Během cesty do školy po dívce (15) v nestřeženém okamžiku chňapl neznámý zvrhlík a snažil se ji odtáhnout do křoví. Těžko říct, co všechno se mohlo stát. Napadená školačka se ale naštěstí dokázala ubránit. Po muži, který ji obtěžoval, již pátrá policie.

Obyčejná cesta do školy se pro patnáctiletou slečnu z Kladna ve středu ráno proměnila v drama. Zrovna procházela kolem restaurace na náměstí Svobody, když k ní najednou přiskočil cizí muž a za kabelku ji tahal do křoví. Ona se ale jen tak nedala.

„Dívka křičela o pomoc, snažila se ze sevření vytrhnout a následně útočníkovi nastříkala do očí pepřový sprej. Násilník se poté, co se mladá žena tímto způsobem bránila, svalil na zem a dívku pustil,“ popsala situaci pro Novinky.cz mluvčí policie Michaela Nováková.

Na pomoc se dívce vydal i muž ve věku asi 70 let, který napadení viděl. Vyšetřovatelé by nyní potřebovali jeho svědectví, a tak dotyčného prosí, aby se jim ohlásil na čísle 974 873 502. Kriminalisté případ zatím vyšetřují jako omezování osobní svobody, za který hrozí pachateli až dva roky odnětí svobody. Uvítali by také další svědectví či informace o útočníkovi.

Ten byl podle výpovědi napadené slečny vysoký asi 195 centimetrů, měl štíhlou postavu a bylo mu asi 35 let. Na sobě měl černé sako na knoflíky a černé společenské kalhoty, na nohou pak černé lesklé boty. Byl oholený, tmavě černé vlasy měl načesané do stran s pěšinkou uprostřed hlavy. Mluvil plynule česky a v uchu měl sluchátko, jež připomínalo handsfree na telefonování.

sores ( 20. ledna 2017 17:55 )

Měla mu rozkopat ptáka nebo mu z něj kamenem udělat kaši aby už nikdy neškodil! Dostane max.rok a bude přepadat dál!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání