Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Pacienta v Havlíčkově Brodě poslali z léčebny domů: Za pár hodin byl mrtvý

Pacienta poslali z psychiatrické léčebny v Havlíčkově Brodě domů, za pár hodin spáchal sebevraždu.
Pacienta poslali z psychiatrické léčebny v Havlíčkově Brodě domů, za pár hodin spáchal sebevraždu.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
18. ledna 2017
12:38

Odmítli ho hospitalizovat, on pak nejspíš spáchal sebevraždu. Policisté nyní kvůli úmrtí 55letého pacienta prověřují, zda v havlíčkobrodské psychiatrické léčebně někdo nepochybil.

Muže podle televize Nova, která na případ upozornila, přivezli do léčebny v pondělí. Lékaři ho vyšetřili, následně ho ale propustili s tím, že je v pořádku. Předepsali mu jen nové léky a naplánovali ambulantní léčbu.

Pár hodin po odchodu z nemocnice se však muž začal pohřešovat. "V pondělí 16. ledna kolem desáté hodiny večer jsme obdrželi oznámení o zmizení 55letého muže. Policisté po muži začali ihned pátrat a okolo jedné hodiny večer jej bez známek života našli u rybníku v Havlíčkově Brodě. Příčinu a okolnosti mužova úmrtí nadále vyšetřujeme," uvedl policejní mluvčí David Linhart.

Podle televize propuštěný pacient pravděpodobně spáchal sebevraždu. Případem se nyní zabývá kromě policie i vedení nemocnice.

zeeland ( 18. ledna 2017 17:36 )

Sedmý pád "s kým, s čím" Učivo druhé třídy základní školy...

drobecek ( 18. ledna 2017 15:45 )

Hante, taky požádej at' ti učitel vrátí školné, "s lékaři a sestrami" se píše se "z". Tvé znalosti jsou mimo školní osnovy. DEMENTE,.

drobecek ( 18. ledna 2017 15:40 )

nevím kdo je tady blbeček, honzíčku článek byl o nemocnici v Havl. Brodě a ne o Zemanovi. Vrat' se do první třídy, tam se učí číst. KRETÉNE.

sorgedoktor ( 18. ledna 2017 15:28 )

Asi tomu moc nerozumite. Z legislativniho a FORENSNIHO HLEDISKA je vrahem ten, kdo nekoho umyslene zabije... Peodle paragrafu 23 zakona 20 nemoho jen tak nekpohjo zavrit do blazimce- Musel by mit nejake doporuceni a objektivni udaje

asijo ( 18. ledna 2017 14:26 )

Tobě je tam smutno,však je tam s tebou Hunt.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání