Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lupič přepadl benzinku v Chomutově: Zbraní mířil na těhotnou

Autor: Helena Lacinová - 
27. prosince 2016
20:18

Ranní směna v úterý nezačala vůbec dobře pro dvě ženy z obsluhy na čerpací stanice Mol v Lipské ulici v Chomutově. Do dveří kolem sedmé hodiny vstoupil maskovaný lupič s namířenou pistolí v ruce. „Dej mi peníze,“ křikl na ně.

Jedna z přepadených žen mu vydala pět tisíc korun, pachatel je shrábl – a utekl. „Nám byla událost oznámena v 7:20,“ řekla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. Policisté okolí okamžitě začali prohledávat. Nasadili i psy. Pachatele však nenašli.

Kriminalisté zveřejnili záběry z bezpečnostní kamery a hledají svědky události, případně zda někdo pozná pachatele. Nikoho naštěstí nezranil.

Otřesené ženy o události nechtějí vůbec mluvit. Jedna z nich je navíc v šestém měsíci těhotenství. „Někdo by mohl poznat pachatele, třeba podle oblečení,“ vybídl kriminalista veřejnost ku pomoci. Zda šlo o pravou střelnou zbraň, či maketu, policisté zatím nevědí. Pachatel ale na místě nechal igelitovou tašku, takže kriminalisté mají jeho otisky prstů.

londynskypes ( 28. prosince 2016 08:37 )

proc ta tehotna b l b ka v 6 mesici nesedi doma na p..e.rdeli? litovat ji nebudu..tuto praci by měli zastavat chlapi a ne nany a p.--in------------dy

kiwi65 ( 27. prosince 2016 22:47 )

 Proč se nenapíše,lupič,menšiny nemyté pleti pobírající sociální dávky,který prohrál v herně,nebo prochlastal?

PanHamasajt ( 27. prosince 2016 21:00 )

 Proc kriminalista vybida verejnost tschurak vychcany - necht se zapoji sam do hledani ulicnika, mam ja snad cas zajem a naladu na tvou neschopnost sherlock ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání