Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Míšu (†21), která zemřela na přejezdu, tajně pohřbili! Na pietě »sektáře« nechtějí

14. prosince 2016
05:11

Smrt nadějné výtvarnice Míši (†21) rozdělila její blízké! Příznivci jejího přítele Chrisantema Macháčka se na podivných rituálech snažili spojit s její duší, kamarádi z oblasti umění ji zase chtějí uctít koncertem. Zdrcení rodiče se ji tak nakonec rozhodli pohřbít v kruhu nejbližších.

Smuteční oznámení v podobě Míšiny zasněné fotografie zveřejnil na Facebooku její otec Jan. „Dne 2. 12. 2016 nás po tragické nehodě, ve věku 21 let, opustila naše milovaná dcera Míša. Rozloučení proběhlo v rodinném kruhu,“ oznámil. 

Míšina rodina zveřejnila smuteční oznámení. Míšina rodina zveřejnila smuteční oznámení. | Facebook.com

Míšini kamarádi se se zemřelou rozloučí až před Vánoci. Na středu 21. prosince naplánovali koncert, jehož výtěžek bude věnován její rodině. Míša totiž uměním, hlavně výtvarným, ale i hudbou, žila. „Budeme rádi, když dorazí lidi, kteří měli Míšu rádi, i když tato hudba není jejich šálek kávy. Přátelé, kteří se s Míšou už rozloučili esotericky ‚po svém‘, mohou pomoci finančním příspěvkem, avšak jejich osobní účast není zapotřebí,“ napsal na Míšin profil jeden z organizátorů.

Narážel zřejmě na aktivitu Míšina přítele Chrisantema Macháčka, kterého mnozí jeho odpůrci označují za sektáře. Mladík byl jediným svědkem tragédie, která se odehrála na přejezdu u obce Tatce na Kolínsku. Tvrdí, že si s dívkou spletli projíždějící rychlík s osobákem, neodhadli tak jeho rychlost a Míša nestačila na rozdíl od něj uskočit. Její úmrtí oznámil v podivném statusu, který se okamžitě stal terčem kritiky, přímo na jejím facebookovém profilu a následně lákal na seance, při nichž se chtěl spojit s její duší.

Pozůstalí ho v komentářích žádali, aby status smazal.  „Kdo ti dal právo to sem psát?? KDO?? Takovéhle věci se přece do statusu na FB nepíšou!!!!! Pokud má někdo právo tuto věc oznámit, jsme to MY!!! Naše rodina!!!!! A nechceme, aby to tady bylo na výstavce!!!!“ napsala jedna z Míšiných příbuzných. Macháček na to ale nijak nereagoval.

 

deratizator ( 14. prosince 2016 08:56 )

škoda že se to nestalo tobě, odpade

naidka ( 14. prosince 2016 08:55 )

Dovětek na konci smutečního oznámení je moc krásný. ... a když mě budeš potřebovat, prostě si jen v srdci zašeptej mé jméno. Budu tam.

bobou ( 14. prosince 2016 08:39 )

Ať byla jáká byla, pořád to byla něčí dcera, sestra, vnučka...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání