Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Útočník v metru skopl mladou ženou ze schodů: Do případu se zapletl bodyguard Lady Gaga

Autor: aba - 
13. prosince 2016
10:29

V říjnu byli cestující v berlínském metru svědky příšerného útoku. Mladá žena tu v noci scházela ze schodů dolů k nástupišti, když se k ní zezadu přiblížil muž s pivem a cigaretou a brutálně jí skopnul dolů. Díky bodyguardovi Lady Gaga policie zatkla podezřelého.

Děsivý útok už nějakou dobu vyšetřuje policie. K dispozici má záznam z bezpečnostních kamer, na kterém je vidět nicnetušící mladá žena (26), která sestupuje ze schodů. Za ní se objeví čtyři muži a jeden z nich následuje ženu po schodech, zastaví se, zvedne nohu a brutálně ženu kopne do zad. Ta se zřítí ze schodu dolů přímo na obličej, kde zůstává ležet, dokud se k ní ostatní cestující v metru neseběhnou, aby jí pomohli.

Videozáznam doslova znechutil statisíce lidí a policie vyzývala kohokoli, kdo by mohl mít informace o útočnících, aby se přihlásil. Tato výzva však nebyla úspěšná, a tak se do vyšetřování vložil bodyguard slavných Michale Kuehr (54), který pracoval například pro Lady Gaga nebo Charlize Theron, a nabídl za informace odměnu. Celé 2000 euro tomu, jehož informace pomohou dopadnout pachatele.

„Zrovna jsem snídal, když jsem to viděl, a chtělo se mi z toho zvracet,“ říká muž, který je jedním z mnoha znechucených Berlíňanů. Jeho odměna už vedla k předání informací policii, která v souvislosti s případem zatkla prvního podezřelého. Kuehr chce věnovat na případ ještě dalších 10 000 euro. Podle otce oběti půjde půlka tomu, kdo identifikuje pachatele a druhá půjde ženě, aby se mohla plně zotavit ze zranění a šoku. 

Video  Záznam z bezpečnostní kamery umístěné v metru  - YouTube
Video se připravuje ...

tini ( 13. prosince 2016 19:22 )

Nejen Berlin, ale i Mnichov a Stuttgart hlasi take shazovani a skopavani ze schodu; v Mnichove z jezdicich schodu, stejne jako Stutttgart. Pro ty, kdo maji zajem, muzete si vyhledat sami podle hesel "Trittattacke Rolltreppen München, Stuttgart", atd.

pepen ( 13. prosince 2016 17:32 )

Vážení a bude to horší a horší!!!!V Belgii a ve Francii jsou místa kam nesmí ženy -když se setmí-bohužel nejen ženy ale i mladí muži!!!Hrozí znásilnění-policie se tím moc nezabývá!!!!Cca do 10-15 let tu bude veliké dusno a všude černo!!!!

kuromrd ( 13. prosince 2016 15:44 )

a mě se zas chce blít z těch německejch zm.r.dů co tam maj takovýhle bordel a přitom lžou jak se jim to tam daří integrovat,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání