Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Stella (†22) zemřela i s nenarozenou dceruškou, policie vyšetřuje otce

Otec a manžel Stelly držící její zarámovanou fotku
Otec a manžel Stelly držící její zarámovanou fotku  (Autor: Reprofoto: JOJ)
Autor: aba - 
9. prosince 2016
18:31

Strašlivý případ rodinné tragédie se odehrál minulý týden na Slovensku. Do nemocnice sem byla s bolestmi břicha převezena mladá nastávající maminka Stella (†22). Bohužel ani ona, ani miminko už se z nemocnice nedostaly.

Stellu odvezl do nemocnice v porodním termínu její manžel. V nemocnici po vyšetření lékaři odhalili vnitřní krvácení v důsledku poškozené sleziny. Stella lékaře prosila, aby zachránili její miminko, ale ti bohužel zjistili, že nenarozené holčičce už nebije srdíčko a tak provedli císařský řez.

Po něm ale následovaly další komplikace a po další operaci Stella zemřela. Jak a proč k tragédii došlo, teď vyšetřuje policie, která byla k celému případu ihned zavolána na popud lékařů. Zranění, které Stella utrpěla a které mělo za následek smrt jak její, tak i jejího nenarozeného dítěte, bylo totiž způsobené buď nehodou, nebo cizím zaviněním.

Policie prošetřovala otce dítěte a manžela Stelly, zdali neměl s manželkou nehodu, kterou by nenahlásil. Muž však všechna obvinění popírá a rodina požaduje, aby došlo k prošetření postupu lékařů v celém případě. Soud nařídil i pitvu, aby mohl přesně určit příčinu smrti.

Pindruse ( 13. prosince 2016 19:47 )

manžel o dítě nestál,manželku uhodil pěstí do břicha aby potratila,že zemře i matka stím nepočítal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání