Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soud rozhodl o žácích, kteří týrali učitelku Na Třebešíně: Kantorka zemřela v 55 letech

Soud potrestal žáky, kteří šikanovali učitelku.
Soud potrestal žáky, kteří šikanovali učitelku.  (Autor: archiv blesku)
Autor: aba - 
7. prosince 2016
15:13

Případ šikanované učitelky z pražské Střední průmyslové školy Na Třebešíně, který skončil smrtí kantorky, je uzavřen. Soud dnes v případu, kde byli obžalováni tři mladiství, došel k rozhodnutí. Přelíčení však bylo neveřejné a soud výsledek procesu neoznámil z důvodu nízkého věku obžalovaných.

Tři tehdejší studenti svojí učitelku zřejmě šikanovali delší dobu. Ta letos na začátku roku ve svých pětapadesáti letech zemřela. Podle policie však její úmrtí s šikanou, které byla vystavená, nesouvisí. Škola původně přistoupila k vlastnímu internímu potrestání – chlapcům udělila trojku z chování a podmínečná vyloučení, později však dva chlapce skutečně vyloučila a případem se začala zabývat policie.

Učitelka šikanu několikrát hlásila, ale pomoci v těžké situaci se nedomohla. Teď tři obvinění stanuli před soudem, ale výsledek líčení není znám. Protože všichni tři chlapci byli v době spáchání činu mladší osmnácti let, konal se soud za zavřenými dveřmi bez přístupu veřejnosti. Ten má povinnost vyhlásit pouze rozsudek, dojde-li k němu. Pokud přelíčení uzavře formou usnesení, výsledek sdělovat nemusí. 

hejpockej ( 14. února 2017 04:19 )

 na spratky taky dojde, karma je spravedliva, i na jejich rodice. Na kazdou svini se vari kotel.

hejpockej ( 14. února 2017 04:15 )

a hlavne mentalne postizeny debilove, nemaji co delat ve skole, nechapu jak je vubec mohli na studium prijmout. Rodice evidentne selhali, co se vychovy a pece tyce.

hejpockej ( 14. února 2017 04:10 )

rozdil mezi buznou a chlapem? Buzna je srab a leci si mindraky na zenskych. Chlap se neboji postavit i tomu nejvetsimu smejdovi. Jenze tam ve tride holt byli samy buzny zbabely, co se chteli magorovi zalibit, tak machrovali na zenskou s nim. Ani jeden z nich nemel koule na to aby se postavil a zastal stary zensky. Zbabelci. Nadavaj na cikany, a sami jsou jeste horsi. A reditel byl buzna nejvetsi, toho nekde potkat tak mu dam takovou pesti mezi oci, ze by se nezvedl.

bum-bec-bum ( 7. prosince 2016 20:15 )

Ty jseš strašnej kretén a debil v jednom. I kdyby si ho chtěla zjednat sama, víš jak to dneska na školách chodí? Víš velký houno. TZvedni svoji rozpláclou perdel, stejně děláš houno a bež se zeptat nějaký účy co to dnes obnáší a pak se tady veřejně omluv.

suov ( 7. prosince 2016 20:05 )

Žijeme ve zrůdnem režimu,,,,,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání