Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Taxikář (†61) vjel na opravovanou silnici: Na vyfrézované vozovce našel smrt

Autor: ČTK, bop - 
3. prosince 2016
16:05

U Ohučova na Domažlicku dnes ráno zemřel při nehodě jednašedesátiletý řidič osobního automobilu. ČTK to řekli hasiči a policejní mluvčí Dana Ladmanová. Řidič podle ní z dosud nezjištěných příčin vjel na komunikaci, kde byl zákaz vjezdu a zapadl s autem do hlubšího vyfrézovaného úseku v komunikaci.

K tragické nehodě došlo v sobotu ráno na Domažlicku, když řidič osobního vozu skončil s autem v hlubokém rigolu ve vozovce. Havarované vozidlo našli lidé kolem 7:00 poblíž obce na vedlejší komunikaci, kde byl zákaz vjezdu. Řidiči už nešlo pomoci. Případem se zabývá policie, příčiny úmrtí určí nařízená soudní pitva.

V Plzeňském kraji se dnes stalo několik vážnějších dopravních nehod. Například u Vysoké Libyně na severním Plzeňsku narazila jednačtyřicetiletá žena s osobním autem do stromu, zdravotníci ji po ošetření převezli na úrazovou ambulanci plzeňské fakultní nemocnice, řekl ČTK mluvčí krajské záchranné služby Martin Brejcha.

Zranění tří starších lidí si vyžádala dopolední nehoda u Chlumčan na jižním Plzeňsku, kde se převrátilo auto přes střechu. Šedesátiletého muže odvezla sanitka na pozorování do nemocnice, stejně starou ženu na úrazovou ambulanci a devětasedmdesátiletého muže urgentní příjem fakultní nemocnice, řekl Brejcha. Čtyři lidé se zranili při odpolední nehodě dvou osobních aut nedaleko Babylonu na Domažlicku na hlavním tahu k hraničnímu přechodu Folmava.

 

havran2 ( 3. prosince 2016 17:15 )

Bohužel,taxikáři jsou vždycky chytří ! ! !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání