Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt mladé lékařky Lubky (†29) pod koly kamionu: Děsivá příčina smrti

27. listopadu 2016
09:14

Vraceli se domů od prarodičů se svým malým synkem Stankem připoutaném v dětské sedačce. Jízda mladé slovneské rodiny ale skončila tragédií. Andrej, který řídil, vjel do protisměru přímo pod kamion. Jeho žena Ľubica (†29) nehodu nepřežila. Tragédie se stala jen dvě minuty od jejich domu. S jakými verzemi policie pracuje?

Šokovaná rodina se jen pomalu bude smiřovat se ztrátou mladé lékařky Ľubici, která zahynula při tragické nehodě. Policie však musí vyšetřit, co se nedaleko Žiliny stalo. Řidič a otec Stanka Andrej stále zůstává v péči lékařů a zotavuje se po operaci, proto ho stále ještě nemohli vyslechnout. Jednou z vyšetřovacích verzí je také to, že nehodu mohl způsobit mikrospánek Andreje!

Příbuzní rodiny se okamžitě po nehodě vydali do nemocnice, aby Andreje podpořili. Rodiče Andreje si také k sobě vzali malého Stanka, o kterého se postarají, dokud se jeho tatínek, který se v jediné vteřině stal mladým vdovcem, nezotaví.

Andrej a Ľubica spolu tvořili pár už od mládí. Poznali se na gymnáziu, po maturitě se Ľubiva dala na medicínu, kterou úspěšně vystudovala, Andrej chodil na univerzitu v Žilině. Právě do Žiliny se mladá rodina nedávno přestěhovala. Většinu času ale v poslední době kvůli chlapci trávili u rodičů. Právě tak tomu bylo ono osudné ráno. „Lubka tu byla měsíc, ale museli odjet, protože je s malým čekala kontrola u lékaře. Proto se vydali domů,“ nechal se pro Nový Čas slyšet soused příbuzných.  

byvalyvoliccssd4 ( 28. listopadu 2016 08:30 )

"...Jízda mladé slovneské rodiny..." Slovnesko, to je někde v Africe?

bizon_pepa ( 27. listopadu 2016 16:58 )

"Děsivá příčina smrti" A jaká tedy vlastně byla, ta děsivá příčina?

strycbrady ( 27. listopadu 2016 12:34 )

Čoboly to prebolí.

clarabella ( 27. listopadu 2016 09:41 )

V ČR neumírají lidé při nehodách, ze musíte psát o něčem ze zahraničí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání