Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cizinec v Plzni okrádal ženy ve velkém, před jednou dokonce onanoval!

Cizinec v Plzni okrádal ženy ve velkém, před jednou dokonce onanoval! (ilustrační foto)
Cizinec v Plzni okrádal ženy ve velkém, před jednou dokonce onanoval! (ilustrační foto)  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
22. listopadu 2016
17:05

Tři týdny terorizoval Plzeň neznámý útočník, jenž si za své oběti vybíral výhradně ženy, které násilím okrádal o osobní věci. Jeho agresivní útoky naštěstí všechny oběti přežily bez zranění. Před jednou ženou se dokonce i obnažil a onanoval. Policie nakonec útočníka odhalila – jednalo se o teprve 19letého cizince!

Deset let hrozí mladičkému cizinci patrně balkánského původu, který má na svědomí hned několik trestných činů – krádež, výtržnictví, neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a za zvlášť závažný zločin loupež! Všeho se dopustil během pouhých tří týdnů v Plzni.

První oběť si vyhlédl už 28. října v nočních hodinách. Ženě ukradl telefon přímo z kapsy – o svůj lup se s ní navíc chvíli přetahoval. Podobně 1. listopadu a pak i 9. listopadu zaútočil postupně na dvě ženy, obě okradl o kabelku s cennostmi.

12. listopadu se mu to ovšem nevydařilo. Žena, kterou chtěl okrást, měla kabelku křížem přes tělo a jemu se ji tak nepodařilo sebrat. „Během krátkého přetahování ženu strhl na zem, a když začala hlasitě volat o pomoc, zalekl se a z místa utekl,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová.

Tentýž večer ale úspěšně okradl o peněženku další ženu. Dvakrát pak útočil ještě 16. listopadu – jedné ženě ukradl telefon, druhou se mu o kabelku nepodařilo připravit.

A jako by to nestačilo před tím, než se mu zachtělo peněz, pokusil se o trošku jiný útok. „21. října přistoupil na ulici Klášterní před jedním z domů k místem procházející ženě, stáhl si kalhoty, obnažil penis a začal v její těsné blízkosti masturbovat. Byl tak blízko, že se v jeden okamžik přirozením dotkl ženiny ruky. Ta se před výtržníkem snažila ustupovat a od jeho dalšího jednání jej odradit sdělením, že zavolá policii. Když se tak skutečně pokusila učinit, muž jí z ruky vytrhl portmonku a z místa utekl,“ vysvětlila mluvčí.

Policisté mladého cizince vypátrali dva dny po jeho posledním činu. Na soud si nyní počká ve vazbě.

nyxx ( 22. listopadu 2016 17:21 )

Pakáž z Balkánu, žádné překvapení!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání