Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Selfie na odstaveném vagonu dopadlo tragicky: Chlapce zasáhl elektrický proud

Selfie na odstaveném vagonu dopadlo tragicky: 17letého mladíka zasáhl elektrický proud.
Selfie na odstaveném vagonu dopadlo tragicky: 17letého mladíka zasáhl elektrický proud.  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
14. listopadu 2016
12:32

Hloupé nápady mladých neznají meze. Kvůli jednomu takovému teď na pražských Vinohradech leží v bezvědomí chlapec (17) s popáleninami na 70 % těla. S kamarádem si totiž chtěli udělat selfie na odstaveném vagonu, když jednoho z nich zasáhl elektrický proud...

Pro svůj kousek si dva chlapci (17 a 15) vybrali odstavený vagon na jižním nádraží v Plzni. Chtěli si na jeho střeše udělat fotku, když v tu chvíli staršího z nich zasáhl výboj elektrického proudu. Mladík z vagonu spadl a začalo na něm hořet oblečení.

Podle serveru Krimi-Plzeň.cz ho jeho kamarád uhasil rukama a svým oblečením a běžel pro pomoc. To už se k místu blížili strážníci městské policie, kteří zahlédli elektrický výboj. Strážníci na chlapci dohasili oblečení, které se znovu vzňalo.

Na místo dorazili i přivolaní hasiči a zdravotníci. Boj o chlapcův život trval dlouhé minuty, než bylo možné ho v umělém spánku převézt do nemocnice. Jeho stav byl tak vážný, že byl ještě v noci transportován do pražské vinohradské nemocnice. Utrpěl popáleniny na 70 % těla a další vážná zranění způsobená pádem z vagonu.

Druhý chlapec skončil bez zranění jen s pořádným šokem. Celý případ nyní vyšetřuje policie.

asijo ( 14. listopadu 2016 16:07 )

Bude mít selfíčko na celý život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání