Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutální rituální vražda: Holčičku (†4) umučili kvůli ztracenému telefonu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Internet)
Autor: lm - 
9. listopadu 2016
15:05

Teprve čtyřletou holčičku někdo unesl, zavraždil a její zohavené tělo pohodil v lese. Holčička patrně posloužila jako oběť bizarního »rituálu černé magie«, jehož účelem mělo být nalezení ztraceného telefonu.

Brutální vražda čtyřleté holčičky šokovala Indii. Dítě bylo uneseno, zabito a jeho torzo bylo pohozeno u cesty v lese nedaleko domu, kde bydlelo s rodiči. Hlava a ruce byly nalezeny opodál. Podle všeho šlo o rituální vraždu.

Podle deníku Washington Post je z vraždy podezřelá rodina ze stejné vesnice. Malá dívenka zemřela patrně kvůli tomu, že 14letá dívka z druhé rodiny ztratila telefon. Rodiče Hanuman a Many Bhumijovi se kvůli vypátrání přístroje obrátili na místního kněze Gulama, který jim přislíbil přístroj za pomoci černé magie nalézt. Společně, i s čtrnáctiletou dívkou, pak holčičku obětovali.

Rodiče a dva pomocníci byli už zatčeni, 14letá dívka kvůli svému nízkému věku zůstává na svobodě. Kněz Gulam ale policistům utekl. Podle vyšetřovatele Prasanta Phukana jsou zatčení příslušníky velmi chudé a nevzdělané komunity, která věří na pověry.

vosavopruz ( 9. listopadu 2016 17:02 )

debilové

pepen ( 9. listopadu 2016 16:08 )

Já bych jim za živa uřezal ruce i nohy a nechal je chcípnout!!!!Aby poznali šmejdi co to je na vlastní kůži!!!!A tu 14 letou zbičovat!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání