Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zavraždil jim dceru, teď si s nimi píše na Facebooku: Valentýnský vrah Daniel má volný přístup k internetu!

Autor: dce - 
7. listopadu 2016
19:45

Daniel B. (14) v únoru zavraždil svou o rok mladší přítelkyni Elišku. Od té doby sedí v boletickém výchovném ústavu na oddělení pro dětské vrahy. Přesto je velice aktivní na Facebooku, psal si dokonce i s Eliščiným strýcem!

Vražda třináctileté Elišky z Teplic vyrazila dech snad celému Česku – spáchal ji totiž teprve čtrnáctiletý Daniel. Dívku vylákal do zahradního domku svých rodičů a tam ji ubodal. Policisté ho dopadli druhý den. Od té doby čekal na soud v Boleticích. Ten proběhl před několika týdny, rozsudek ale zatím není pravomocný a není možné ho sdělit veřejnosti.

Eliščina rodina teď ale zažívá další šok – Daniel, přestože je v přísně střeženém výchovném zařízení, má volný přístup k internetu! FTV Prima to prozradil Eliščin strýc, který si s Danielem dokonce i psal!

„On na tom Facebooku byl měsíc po vraždě, kdy si tam aktualizoval tu svou fotečku. Už jenom ta první odpověď brala za své, že prostě je to idiot. Strohá, urážlivá, nic kloudného z něj nevypadlo,“ řekl televizi Prima pan Martin, strýc zavražděné Elišky.

„Teď jsi vyhrál blázinec, kam patříš, ale jackpot pro tebe držím já!! Moc se na tebe těším, až ti ho, ty mrzáku, předám!,“ napsal strýc Elišky na sociální síti.

 „Kdo vůbec jsi, magore jeden. To mě jako ty chceš zabít?“ odepsal chlapec.

„Mně to vyráželo dech, že takový člověk vůbec může komunikovat se světem. Aby si telefonoval, psal na Facebooku s holkama, s rodinou. To mi připadá trošku opravdu na palici,“ prohlásil strýc Elišky.

pajato73 ( 8. listopadu 2016 07:30 )

ja to rikam porad.... proc je zivit za nase penize, kdyz to stejne k nicemu nevede? Tresty jako v Americe, Bootcamp... at citi, co je trest. A ne tam Internet, televize, bazen a vychazky.... do pekla s nimi...

vosavopruz ( 7. listopadu 2016 21:49 )

doufám že strejda Elišky nekecá a vezme zákon do svých rukou

PALERMITANO ( 7. listopadu 2016 20:38 )

pro toho ***a nejvyšší možný trest! ma to v genech lepsi uz nikdy nebude!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání