Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lékařka (28) málem nepřežila rande přes Tinder: Partner ji 11x bodl a polil benzinem

Autor: lm - 
7. listopadu 2016
22:35

Mladá lékařka (28) našla na seznamce místo vztahu málem smrt! Angela Jay z australského Sydney se přes Tinder seznámila s čerstvě rozvedeným Paulem Lambertem (†36) a pár spolu měl krátký románek. Muž ji ale začal pronásledovat a nakonec ji brutálně pobodal. Policisté útočníka při honičce zastřelili.

Mladá lékařka Angela Jay (28) se s charismatickým finančníkem Paulem Lambertem seznámila letos v březnu. Zprvu to vypadalo, že Lambert je pohledný a milý gentleman, vyklubal se z něj ale obsesivní stalker. Románek proto dlouho nevydržel a Angela dala Paulovi košem. To ale ještě netušila, čeho je muž schopný.

Následující týdny muž ženu neustále obtěžoval a volal jí i padesátkrát denně. V půli května pak vtrhl k ní do domu a při hádce popadl nůž, kterým ji začal bodat hlava nehlava. Angela utrpěla celkem 11 bodných ran. Paul ji následně polil benzinem a plánoval ji zapálit. Dívce se ale podařilo sebrat síly a utéct k sousedovi, který zavolal záchranku a policii. Angelu ve vážném stavu převezli do nemocnice, lékařům se ženu naštěstí podařilo zachránit.

Policisté následně po útočníkovi vyhlásili masivní pátrání. Lambert se jim snažil ujet autem, honička skončila ve chvíli, kdy přejel zastavovací pásy a propíchal si pneumatiky. Policisté nakonec pachatele zastřelili poté, co se proti nim vyřítil s nožem v ruce.

oliiiii3 ( 6. prosince 2017 19:46 )

Nedají si říct a nedají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání