Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přišla jsem o syna a umírám: Máma hokejbalového mistra světa je úplně na dně

Autor: Jan Doležal - 
1. listopadu 2016
05:20

Zoufalství, bezmoc a slova útěchy, která jako by se míjela účinkem! Sociální sítě zaplavil stesk po mistrovi světa v hokejbale Liboru Topolánkovi (†33). O víkendu se zabil pádem do větrací šachty, když si chtěl pořídit fotky Prahy.

„Přišla jsem o syna a nevím, jak dál! Umírám!“ napsala na Facebook hokejbalistova matka Dagmar. „Musíme to zvládnout, máš nás,“ utěšuje zdrcenou ženu její dcera a Liborova sestra Lucie.

Soustrast vyjadřují i lidé z okolí úspěšného sportovce. Mnoho jeho kamarádu vyměnilo na sociálních sítích své profilové fotografie za smuteční černou stužku se sedmnáctkou. To bylo číslo na Liborově dresu.

Tragédie se stala v sobotu odpoledne, když Libor vylezl na střechu domu na Janáčkově nábřeží v Praze 5, aby si pořídil fotky hlavního města s panoramatem Hradčan.

Jakmile ale došlápl na kryt větrací šachty, ten povolil a Libor se zřítil do hloubky 21 metrů. Přestože záchranáři byli na místě během šesti minut, dvojnásobnému mistrovi světa už nemohli pomoci.

„Policie vnímá událost jako souhru nešťastných událostí s tragickým koncem. Kriminalisté i přesto dále zjišťují, zda nedošlo k pochybení, které smrt zapříčinilo,“ potvrdil včera Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan.

krtekzhor ( 1. listopadu 2016 07:36 )

lidská blbost nemá hranic,adept na darwinovu cenu,ve 33 letech měl mít rozum na to aby lezl někde po střechách

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání