Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlípný chirurg, který se fotil s pacientkami, promluvil: Jde jen o nedorozumění, tvrdí

Autor: haj - 
24. října 2016
07:00

Kauza zvrhlého plastického chirurga, který se fotil s pacientkami v narkóze, vyděsila nejen celé Slovensko, ale i Českou republiku, kde měl muž rovněž působit. Navíc bez příslušných povolení. Falešný lékař Yassine Ghazi doposud zarytě mlčel, teď se ovšem konečně ozval. Podle něj jde pouze o omyl. Co přesně řekl?

Vše začalo stížnostmi několika pacientek na bratislavskou kliniku plastické chirurgie Adelais Clinique, kde Ghazi působil. „Skoro mě zabil, bez anestezie jsem byla řezaná doslova zaživa,“ řekla nejmenovaná žena webu Čas.sk. Jiné dámy se zase nechaly slyšet, že na klinice si na hygienu zrovna nepotrpěli a operační sál byl cítit cigaretovým kouřem. Když příslušné úřady na Slovensku začaly věc řešit, zjistily, že je situace ještě daleko horší.

Na povrch vypluly poměrně nevhodné fotky ze sálu, se kterými se sám Yassine Ghazi rád chlubil na sociálních sítích. Své pacientky na nich zvěčnil často v dost nelichotivých momentech či přímo během operace, navíc některé z nich se daly i snadno identifikovat.

Ačkoliv se chirurg pyšnil letitými zkušenostmi i ze zahraničí, ve skutečnosti působil bez jakéhokoliv povolení, stejně tak klinika neměla správně vůbec fungovat. „Nedostali povolení ani od nás, ani od ministerstva zdravotnictví,“ uvedl na tiskové konferenci předseda Bratislavského samosprávného kraje Pavol Frešo podle serveru Topky.sk.

Ten také dodal, že už o případu informoval e-mailem ministra zdravotnictví České republiky i primátora Vídně. Právě v rakouské metropoli se totiž nachází budova, jejíž adresu lékař původem z Dubaje uváděl coby sídlo své soukromé kliniky. Podle informací webu noviny.sk si zde pouze pronajímal jednu konzultační místnost, v níž se navíc nedá operovat. Jeden z majitelů budovy pak tvrdí, že se zde Ghazi objevuje jen asi jednou za dva měsíce. Ani zde se neprokázal žádným povolením, ovšem s placením nájmu se ještě nikdy nezpozdil.

Po odhalení falešné bratislavské kliniky a zastavení její činnosti se prý kontroverzní doktor nechal slyšet, že ze Slovenska odchází. Měl také odtamtud nabízet na prodej nějaké zařízení. V esemesce webu noviny.sk plastický chirurg ale tvrdil něco jiného. „Jde o nedorozumění způsobené tenkou dělící čárou mezi estetickou medicínou a estetickou chirurgií. V pondělí tuto záležitost osobně vyřídím v sídle bratislavského samosprávného kraje,“ uvedl s tím, že je šokovaný, kolik mylných informací o něm nyní koluje.

hejpockej ( 26. října 2016 04:32 )

primitivni negr neadrtalskej, divim se jak jsou zensky u nas blby, cikanovi lezt pod kudlu, to muze udelat jenom kravka, a takovou nelitovat.

hejpockej ( 26. října 2016 04:26 )

smozrejme to neni zadny chirurg, ale podvodnik slunickar bez prislusneho vzdelani. Na prvni pohled cikan, smradlavej negr. Od neho bych si nenechal ani vycistit boty, natoz operace.

tosto ( 24. října 2016 12:25 )

ještě se zjisti , že byl jenom nedoučenej zvěrolékař , ale celevrity jsou spokojené , že mají huby jako kačeři a oči šikmé jak Číňani

bibs_7 ( 24. října 2016 09:55 )

Jasne ze vybaví, vzdyt je to preci vsechno jenom jedna obrovská bezduvodná nespravedlivá vymyslená rasistická sikana vuci nemu, jen proto ze je slimák. ;) Pockej, zazádá jeste rychle o azyl, a uz se ho zeme nezbaví a jeste mu bude muset platit dávky, odevzdat mu klíce od penthousu a mercedesu, a ctyri dlouhonohé blondíny na kratochvíli k tomu.

ellenic ( 24. října 2016 08:01 )

Když příslušné úřady na Slovensku začaly věc řešit, zjistily, že je situace ještě daleko horší . Kontrola zjistila děsivou skutečnost na klinice a podle tohoto fešáka prý jde jen o omyl a v pondělí tuto záležitost osobně vyřídí v sídle bratislavského samosprávného kraje. To si jako myslí, že si dnes vyřídí povolení a vše bude při starém . Jen ať ze Slovenska odejde, ale hlavně ne k nám do ČR .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání