Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlípný chirurg zval do ordinace i prominenty: Málem nalákal i slavnou playmate či poslankyni!

Autor: rc - 
22. října 2016
18:59

Zvrhlý plastický chirurg Yassine Ghazi získával pacientky přes sociální síť! Do falešné kliniky Adelais Clinique, která fungovala bez nutných povolení, lákal i prominentní osobnosti! Do jeho rukou se málem svěřila i slavná playmate.

V oboru měl působit dvacet let a zkušenosti nasbírat v evropských metropolích, jakými jsou Bratislava, Videň, ba dokonce i Plzeň a Praha! Podle informací, které si klient mohl vyhledat o Yassinu Ghazinim, by se zdálo, že není snad lepšího plastického chirurga! Kdo by tušil, že informace o lékaři uvedené na stránkách Adelais Clinique jsou jen lži!

Nejenže na klinice, kde se prováděla řada estetických zákroků, působil falešný doktor, dokonce celá klinika fungovala bez řádných povolení! „Nedostali povolení ani od nás, ani od ministerstva zdravotnictví,“ uvedl na tiskové konferenci k případu předseda Bratislavského samosprávného kraje podle serveru Topky.sk.

V současné době má klinika zakázáno vykonávat činnost a po personálu se slehla zem. Nohy na ramena vzal i Yassine Ghazi. Není divu, hrozí mu totiž pokuta třiatřicet tisíc eur a případem se zabývá policie. „Věcí se momentálně zabýváme,“ řekla serveru Čas.sk policejní mluvčí Lucia Miháliková.

O falešné klinice neměl dlouho nikdo ani tušení. Všechno prasklo, až když si některé nespokojené klientky stěžovaly na Úřadu pro dohled nad zdravotní péčí SR. Podle serveru Čas.sk zvrhlý chirurg, který se s pacientkami, jež byly v narkóze, fotil na operačním sále, hledal ženy na sociální síti! „Měl velmi dobře promyšlenou strategii na získávání klientek pro svoji kliniku. Protože mne i další ženy oslovil prostřednictvím sociální sítě. Psal velmi krásně, mile, s úctou, až jsem získala falešný pocit, že jsem určitě jediná, kterou takto oslovil, a že se mu líbím,“ napsala jedna slečna serveru Čas.sk.

Na kliniku tedy vyrazila, aby s Ghazim zkonzultovala zvětšení prsou a liposukci. „Zarazilo mě, že by mě operoval v lokální anestezii. Odůvodnil to tím, že tam by to bylo na celkovou anestezii komplikované,“ dodala.

Falešný plastický chirurg na svou kliniku zval i známé ženy! Do přátel si přidával celebrity a jednou z nich byla i playmate Andrea Heringhová. „Myslím, že mě zval na svou kliniku,“ přiznala serveru Čas.sk a dodala, že se s ním osobně nikdy nesetkala.

Na sociální síti se s ním přátelila i Janette Drapáková, žena zpěváka Drapáka. „Hned jsem ho poznala v televizi. Ani nevím, jak se mi dostal mezi přátele. Nikdy jsme se nepotkali, ani mě neoslovil, jen mi lajkoval fotky,“ řekla slovenskému serveru. Přes sociální síť s ním měla co do činění i poslankyně NR SR Petra Krištúfková. „Nepoznávám ho. Facebook je můj pracovní nástroj, mám tam asi šest tisíc přátel a z nich osobně znám asi padesát,“ řekla serveru Čas.sk politička.

Příběh chlípného chirurga je znám široko daleko a dokonce o něm píší i arabská média! „Ukázalo se, že lékař Ghazi neměl žádný kód ani číslo, které by mu umožňovalo vykonávat plastickou chirurgii, za to by mu mohla být udělena pokuta třiatřicet tisíc eur,“ píší arabské noviny Erem News o rodákovi z Dubaje.

Cowlito ( 23. října 2016 12:47 )

Krásná ukázka toho, že nebýt chytrý může být i celebrita.....

xoxo ( 23. října 2016 11:13 )

Ted se k cmoudovi holky houfne nehlasi. Z ostudy by mely kabat. Jinak ta tmava slecna v satenovych satech ma paradne zpackanou plastiku prsou. Vykaslete se na plastiky, je to stejne poznat, naucte se starnout s gracii.

zdendast ( 22. října 2016 21:52 )

plesku,.. plesku,..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání