Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zvrhlý chirurg, který se fotil s Verešovou: Řezání zaživa, špína a smrad, popsala své zkušenosti zděšená pacientka

Autor: shp - 
21. října 2016
11:41

Vydával se za naprostého profesionála, přitom ani neměl povolení v Bratislavě vykonávat praxi. Zvrhlý doktor z Dubaje Yassime Ghazi, který se fotil i s Andreou Verešovou, vystavoval intimní fotografie svých pacientek na Instagramu. Ženy, které skončily pod jeho skalpelem, navíc prožily další muka. Mnohem bolestivější muka.

Serveru Pluska.sk se ozvaly pacientky z nelegální bratislavské kliniky Adelais Clinique, s jejichž životy Ghazi riskantně hazardoval. Zvrhlý chirurg si fotky některých z nich vystavoval na Instagramu. Odhalil tak jejich tváře, ňadra i pozadí. Často přímo při operaci. Chirurg se rád fotil i na večírcích. Na jednom z nich ulovil i foto s Andreou Verešovou.

Byla jsem tam asi před rokem, celé to tam působilo zvláštně, jako by to nebyla klinika, ale jen nějaké pronajaté prostory. Nepřipadalo mi to vhodné pro operační zákroky. Já osobně jsem byla jen na menším zákroku, větší si v té klinice představit nedokážu,“ řekla žena, která chce zůstat v anonymitě.

Sterilní prostředí neexistovalo

Měla štěstí, že při svém menším zákroku nemusela na operační stůl. Podle informací, které pomalu, ale jistě vyplouvají na povrch, měly být na klinice trestuhodně zanedbávány zákonem nařízené zásady sterilního prostředí. A to opakovaně. Na operačním sále byl stále cítit cigaretový kouř.

Ghazi se na internetu prezentuje jako skvělý mezinárodní odborník, a dokonce školitel v oblasti estetické chirurgie, který přednáší po celém světě. Kliniky má mít nejenom v hlavním městě Slovenska, ale i ve Vídni nebo v Praze. Nespokojených pacientek je přitom více.

První operaci mi dělal 5 hodin, při té druhé jsem už řvala bolestí, protože jsem všechno cítila. Podruhé mě skoro zabil, bez anestezie jsem byla řezaná doslova zaživa,“ řekla další pacientka portálu Čas.sk. Poté, co jí operoval prsa, si pro ni musela přijet sanitka. Zdravotní problémy a bolesti má dodnes.

Galerie obsahuje snímky sexy modelky Andrey Verešové, ale pozor, najdete zde i drastické fotografie z operačního sálu.

Hops_aIive ( 22. října 2016 00:54 )

Nevíš, čím to je? Asi tím, že jsi primitiv. Tak teď už to víš

mrkevmrkev ( 21. října 2016 19:17 )

Mám vrozený odpor k m... Nevím čím to je, ježí se mi chlupy na zádech. Ženský jsou blbý. Vidí ušetřit pár chechtáků a jdou pod kudlu špinavýmu, nesterilnímu řezníkovi. S prominutím jsou to krávy. Proč je proboha podporují? Vždyť oni nás nemají v lásce, bude boj, uvidíte, již nyní, kde jich víc, začínají vystrkovat ne růžky, ale pořádné rohy /Francie - zbití učitele, protože napomenul muslimskou dívku/. Proto jak praví známý politik: žádný kebab, a já dodám: žádná operace a využívání jiných služeb. Dejte vydělat Čechům, českým lékařům, českým zemědělcům, českým obchodníkům. Tady jsme my doma.

fotrpjotr ( 21. října 2016 18:47 )

Ošklivka Vareška už na tom musí být hodně špatně,když se nechává zviditelňovat v Bleku.

uzar ( 21. října 2016 17:43 )

 Iné hodnoty..

balcarova3 ( 21. října 2016 16:56 )

nezdálo se jim prostředí - smrad - špína - první operace bolela - při druhé řvala bolestí....no - kráááva -mohla to zkusit do třetice,,,,,dobře jim tak - blbky!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání