Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Babička se ujala psa, který napadl děti: Teď potrhal jejího vnuka

Babička se ujala problémového psa, který napadl děti: Teď potrhal i jejího vnuka. (ilustrační foto)
Babička se ujala problémového psa, který napadl děti: Teď potrhal i jejího vnuka. (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
19. října 2016
11:03

K tragédii došlo na Sokolovsku. Pes, kterého se místní seniorka ujala jako problémového, zaútočil na jejího dvouletého vnuka a těžce ho zranil v obličeji. Chlapec byl přepraven vrtulníkem do nemocnice. Pes utekl a policie před ním varuje.

Dvouletý chlapec měl podle serveru iDnes.cz vyběhnout z domu v Kluči, části města Habartov, a v tu chvíli ho pes napadl. Chlapec byl s otcem v úterý odpoledne na návštěvě u babičky, která černého stafordšírského bulteriéra vlastní.

Podle policie se ho ujala už jako problémového - měl napadnout dvě děti, seniorka ho chtěla převychovat. Pes po útoku utekl do nedalekého lesa, zatím se ho nepodařilo najít. Chlapec skončil s potrhaným obličejem v nemocnici, kam ho musel přepravit vrtulník.

„Pes je nebezpečný, v minulosti se napadení už dopustil. Jakékoli informace o pohybu psa, sdělte prosím neprodleně na bezplatnou linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

„Žena má psů více a stává se, že jí utíkají. Policisté v Habartově často tyto případy řeší,“ doplnila. Podle informací serveru Deník.cz se se psem střetla v noci na středu řidička, pes po nehodě ovšem utekl zpět do lesa.

naidka ( 19. října 2016 15:19 )

V tomto případě by byla lepší malá opuštěná čivava.

ivoadler ( 19. října 2016 14:54 )

Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán, ale vykládejte to staré senilní bábě.

naidka ( 19. října 2016 14:47 )

To je taky od seniorky nápad si myslet, že převychová problémového psa . Takový pes potřebuje autoritu a důslednost, pochybuji, že s ním seniorka cvičila a kór, když měla psů víc. Někteří lidé jsou holt hodně jednoduší až prostomyslní.

Lena2006 ( 19. října 2016 14:17 )

Jak mohla pustit problémového psa k dětem? Pes, který jednou někoho napadl (dokonce 2 děti v minulosti), nemá co dělat tam, kde se pohybují děti i kdyby jen na návštěvě. Dokud by babička měla psy, nejezdila by k ní vnoučata...

msml20 ( 19. října 2016 12:35 )

Převychovat by se měla babička. Je naivní tvrdit, že vše je jen o výchově. Jako každý člověk je jedinec, tak i jakýkoliv tvor na planetě Zemi. Kolik rodičů může potvrdit, že měli dvě děti a ty vychovávali stejně, přesto výsledek byl jiný. A někdy i o 180 st.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání