Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Psychopat napadl v Plzni pejskaře lahví, pak zbil 81letou babičku

Psychopat napadl pejskaře lahví, pak zaútočil na starou paní.
Psychopat napadl pejskaře lahví, pak zaútočil na starou paní.  (Autor: Krimi-Plzeň.cz)
Autor: shp - 
15. října 2016
18:37

Psychopat Jaroslav Ch. (35) terorizoval obyvatele Plzně. Nejdříve napadl pejskaře, protože mu nedal cigaretu. Jeho další obětí se stala 81letá babička, kterou krutě zbil.

K prvnímu útoku došlo v Kollárově ulici, kde Jaroslav Ch. chtěl po muži venčícím pejska cigaretu. On mu odvětil, že ji nemá, protože nekouří, a to psychopata rozčílilo. Lahví se pokusil pejskaře uhodit, ale ten mu uhnul. Poté následoval útok pěstí.

Řval na celou ulici, že mě zabije a že mi udělá reklamu, na kterou nikdy nezapomenu. Prostě se choval jako naprostý psychopat a evidentně byl zdrogovaný,“ řekl webu Krimi Plzeň sám napadený. Z restaurace následně vyšlo několik mužů, kterých se agresor lekl, utekl a nebyl policií dopaden.

K dalšímu útoku došlo o několik dnů později. Jaroslav Ch. přecházel na přechodu pro chodce, kde se setkal s 81letou babičkou. I když neprohodili ani slovo, bezdůvodně ji začal bít. Útokem jí způsobil poranění oka.

Napadení však viděl student (15), který telefonicky informoval policii. Poté se dokonce vydal za pachatelem a strážce zákona naváděl tak, aby ho mohli dopadnout, což se povedlo. Útočník pak skončil ve vazbě.

baronessa ( 16. října 2016 06:23 )

 Díky tomu patnáctiletému chlapci byl pachatel dopaden. Dnes je to tak jednoduché a bezpečné, stačí použít mobil, který má snad každý u sebe. Příště můžeme být obětí my a kdyby nikdo nepomohl aspoň přivoláním policie....vrátíme se na stromy?

janinax ( 15. října 2016 20:21 )

Hodit ho mezi divou zvěř!!!!Aby dostal co zaslouží!!!

konecnik ( 15. října 2016 20:07 )

 Ubozak, lopatu a krumpac do ruky na par let, kazdej den 12 hodin denne a preslo by ho to.

pavel215_klafunda ( 15. října 2016 19:04 )

Jestli šlápnul do psího houna, tak se mu ani nedivím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání