Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální útok v plzeňské MHD: Afričan vážně zranil revizora, napadený musel na operaci

Cestující v Plzni brutálně napadl revizora.
Cestující v Plzni brutálně napadl revizora.  (Autor: Krimi-plzen.cz)
Autor: red - 
10. září 2016
12:41

K obzvláště brutálnímu útoku došlo ve čtvrtek v plzeňském trolejbusu. Muž původem z Afriky zde bez varování napadl revizora, který ho chtěl zkontrolovat. Revizor skončil ve vážném stavu v nemocnici, agresivní pasažér v policejních poutech.

K brutálnímu útoku došlo podle serveru krimi-plzen.cz ve čtvrtek odpoledne na Doudlevecké třídě v Plzni. Revizor chtěl v trolejbusu zkontrolovat pasažéra, se kterým byly podle informací serveru opakované problémy a vícekrát byl agresivní na zaměstnance dopravních podniků nebo jiné cestující. Tentokrát si ale cestující počínal obzvlášť brutálně.

„Cestující, který již ve voze jel, se náhle zvedl a chtěl si označit jízdenku. V tomto záměru mu revizor zabránil a cestující jej následně bez jakéhokoli varování udeřil pěstí do obličeje a rozbité brýle způsobily revizorovi poranění oka, na které ihned přestal vidět. Přestože revizor silně krvácel, cestujícího ještě udržel na místě až do příjezdu policie. Policii i záchrannou službu zavolal některý z cestujících,“ popsal dopravní podnik prostřednictvím své mluvčí.

Revizor skončil po brutálním útoku v nemocnici, kde podstoupil složitou operaci a zřejmě ho čekají ještě další. Útočníkovi původem z Afriky hrozí obvinění z ublížení na zdraví, za což by mohl jít až na tři roky do vězení. Pokud bude mít revizor po útoku trvalé následky, hrozí mu až 10 let. Útočník je pro policisty známá firma, už v minulosti řešili jeho fyzické potyčky i s jinými lidi.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání