Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mami, já tě miluji, křičí Tomášek (6), když musí nuceně k otci

Autor: shp - 
14. října 2016
20:38

K otci musí za každou cenu, i když má hysterické záchvaty, pláče a křičí. Tomášek (6) k tátovi nechce za žádnou cenu. Nikdy s ním nebydlel ve společné domácnosti a údajně ho měl rodič bít. Sociální pracovnice však trvají na tom, že by o dítě mělo být postaráno ve střídavé péči.

Případ tak bude zřejmě přezkoumávat ministerstvo práce a sociálních věcí. Přestože má chlapec z otce panickou hrůzu, trvají na svém.

Ne, mami, ne,“ křičí na záznamu TV Prima Tomášek, když se musí loučit s matkou. „Nemůžu udělat nic, běž. Mami, já tě miluju,“ zní ze záznamu rozhovoru matky se zoufalým synem.

Zoufalá matka se obrátila na sociální pracovnice, ale taková byla jejich odpověď „Takže na shledanou. Oznámíme to soudu, celý průběh,“ řekla Jiřina Wagnerová, sociální pracovnice.

Také tam nahlaste kousání a škrábanec od syna,“ dodala matka Tomáška Eva Neumanová. Celá situace je vyhrocená a trpí jí nejvíce malé dítě.

Video  Reportáž FTV Prima o Tomáškovi  - FTV Prima
Video se připravuje ...

pt Mentl ( 14. listopadu 2017 19:12 )

 Lidi to jste všichni takový zmr*di😩😩😩

deti ( 18. října 2016 17:43 )

Udělat razie a nezávislé kontroly ve všech spisech OSPODu a tvrdě trestat všechny ztrátou zaměstnání a finančním postihem od 1 miliónu a výš, kdo se provinil vůči dítěti. Dítě potřebuje matku do svých 14 let- důkazy psychologu, nebo pak je to trauma pro dítě na celý život. Tyhle děti budou raz žalovat stát za své zpackané dětství. Kde zaspali kontrolní orgány, proč se nekonají co 2 roky kontroly ve spisech OSPODu jak dělají všechny instituce a mají zavedený kontrolní systém, kde jsou orgány v trestním řízení. Odebíraní a vyhrožovaní se odebíráním dětí to je jediné kladivo z OSPODu pro matky, které se starají o děti a "dovoluji se starat o děti! a všichni to víme, že to není řešením pro dítě, ale trestem. Za tyhle slova by měl byt pokutovat každý jeden úředník se ztrátou zaměstnání. Budou takhle matky vůbec chtít mít někdy děti?? Ochrana matky a dítěte podle toho neexistuje jenom se deklamuje a schovává se za ní aparát snad ne také zkorumpovaný jak čteme a vidíme....

aluman ( 16. října 2016 00:08 )

Přát můžeš, tvůj problém, co přeješ jiným, proti tobě se může obrátit. Mě tahanice o dítě těžko postihne, v mém věku, kdy mám dospělé vnuky, nehodlám magořit jako některé celebrity a pořizovat si další dítě. Stačí mi ty které jsem zplodil a vychoval v odpovídajícím věku, s milující ženou, s kterou žiji dodnes. Pokud by nám manželství náhodou nevyšlo, nikdy bych se nezachoval tak abych způsobil dětem trauma, jako zmiňovaný "otec". Jednak proto, že nejsem hajzl jako on, a zadruhé vím, co je a není možné, jelikož mám, mimo jiné, vystudovanou dětskou psychologii. Za tím co jsem napsal si stojí a pokud se ti to nelíbí, tvůj problém.

nebe0 ( 15. října 2016 12:26 )

Jak dobře znáte otce? Tak určitě víte , že rád mlátí ženy. Už vím o dvouch co bil. Znám svědka když bylo předávání v místě bydliště a i nahrávky jak se otec choval k matce. Schválně nepřebíral syna a na matku psal na OSPOD ,že mu syna nepředala. Všude matku jen špinil.Takhle se chová jen člověk co toho druhého nenávidí.

nebe0 ( 15. října 2016 12:04 )

Jak je slyšet ze zpráv , tak video je z městské kamery a audio nahrávka je z předávání na sociálce.Prosím bylo by dobré kdyby jste lépe četl či poslouchal. Také je řečeno, že otec a syn NIKDY spolu nežili v jedné domácnosti! Prima také uvedla, že na VŠE jsou lékařské zprávy. Tak i na to ublížení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání