Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mirek (38) neunesl rozchod: Na expartnerku zaútočil ve školce! Zasadil jí 27 ran

Muž (38) se mstil za rozchod: Na expartnerku zaútočil v mateřské školce! Zasadil jí 27 ran. (ilustrační foto)
Muž (38) se mstil za rozchod: Na expartnerku zaútočil v mateřské školce! Zasadil jí 27 ran. (ilustrační foto)  (Autor: scom)
Autor: rc - 
12. října 2016
07:37

Za brutální útok mu hrozí 20 let nebo i výjimečný trest. Miroslav Štembírek (38) z Paskova v únoru ve školce ve Frýdku-Místku pobodal svou expřítelkyni, s níž má čtyři děti!

Brutální útok se odehrál v jedné z mateřských škol ve Frýdku-Místku. Osmatřicetiletá žena se 26. února odpoledne vydala vyzvednout malého synka ze školky. Žena se nacházela s malým chlapcem v prvním patře budovy, kam se za ní vydal její expartner vyzbrojený kuchyňským nožem s čepelí dlouhou 20 centimetrů! Malého chlapce dal do jedné z tříd a bezbranné ženě zasadil několik ran!

„Chtěla utéct, tak jsem jí podkopl nohy a začal ji bodat do hlavy,“ popsal brutální útok podle novinek.cz Štembírek u soudu. „Určitě rány nebyly razantní. Když jsem viděl, že krvácí, že už to stačí, tak jsem toho nechal,“ pokračoval v popisování útoku.

Na ženině těle však lékaři napočítali sedmadvacet bodných a bodnořezných ran! Dalších dvanáct bylo na obličeji a pět na hlavě. „Utrpěla poměrně rozsáhlou nemajetkovou újmu, kterou v tuto chvíli ani není možné vyčíslit, a bude předmětem možná dalšího šetření. Nicméně, i kdyby byla vyčíslena, nelze očekávat, že by mohla obdržet jakési zadostiučinění,“ uvedl podle novinek.cz Jaromír Parobek, ženin zmocněnec. Žena podle něj trpí posttraumatickou poruchou, má problémy se spánkem a sužuje ji neustálý strach.

Podle státní zástupkyně Šárky Miketové se jednalo o předem promyšlený útok. „Pokusil se ubodat bývalou družku poměrně razantním způsobem, který byl likvidační, a navíc zohyzďující. Tento čin se mu nepodařilo dokonat pouze díky tomu, že v důsledku razance útoku zlomil čepel nože,“ řekla podle novinek.cz státní zástupkyně.

Štembírek podle serveru novinky.cz přiznal, že chtěl svou expartnerku zabít a posléze také sebe. Obžalovaného prý rozčilovalo, jak se k němu partnerka během třinácti let soužití chovala. „Vyhodila mě z bytu, aniž by řekla proč,“ řekl obžalovaný soudu o incidentu, který se mezi partnery odehrál v roce 2014. „Ignorovala mě 16 měsíců, provokovala slovně, psala mi sprosté SMS,“ uvedl u soudu podle novinek.cz Štembírek, který měl již v minulosti problémy se zákonem, a dokonce pobýval v psychiatrické léčebně.

Obhájkyně Irena Křivánková před zahájením soudního stání uvedla, že Štembírek svého činu lituje. Ovšem, sám obžalovaný svou lítost nijak neprojevil. „Mrzí mě spousta věcí, mrzí mě, že se to stalo, že lže,“ nařkl svou expartnerku. „Zajímalo by mě, zda by mi byla schopná lhát do očí,“ dodal u soudu podle novinek.cz.

  

prycsnima ( 12. října 2016 10:30 )

 "soužití"dvou primitivů. A takový plodí děti,z kterých vyrostou ti samí primitivci. Kreatury se množí tak jako tí co nás"obohacují".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání