Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Osmiletá holčička nepřišla domů: Hledal ji i vrtulník s termovizí

Do pátrání po holčičce byl zapojen i vrtulník s termovizí.
Do pátrání po holčičce byl zapojen i vrtulník s termovizí.  (Autor: Foto: krimi-plzen.cz)
Autor: els - 
9. října 2016
16:45

Obrovské drama se šťastným koncem! V pátek večer rodiče osmileté holčičky z Litic zalarmovali policii, když dívka nepřišla domů. Nasazeny nebyly jen hlídky, ale také vrtulník s termovizí. Dívka byla naštěstí nakonec nalezena u kamarádky, kde přespávala.

Když se osmiletá dcera neukázala v pátek večer doma, rodiče začali panikařit. Zburcovali policii, která se po dívce okamžitě vydala pátrat. Do akce byly zapojeny jak policejní hlídky, tak i dobrovolníci.

Pátrání však bylo neúspěšné. Byli povoláni hasiči a také psovod. Ani tyto posily však pátracímu týmu nepomohly. Zoufalí policisté se nakonec rozhodli použít i vrtulník s termovizí.

Průlom v pátrání však přinesla až jedna z pouličních kamer. Ta pořídila záznam dívky s její kamarádkou, kterou se policistům podařilo velmi rychle identifikovat. Právě u dveří jejich rodičů se v půl druhé ráno objevili policisté. Dívenku zde nalezli úplně v pořádku. Šla jen přespat ke kamarádce a vůbec nechápala, proč je najednou kolem ní takový povyk.

„Když ji přivezli, byla taková maličká, rozespalá a vůbec nechápala, která bije a že ten tyjátr je celý kvůli ní, bylo to takový roztomilý trdlo,“ popsal přímý účastník pátrání serveru Krimi-Plzeň.cz.

vosavopruz ( 9. října 2016 17:48 )

v dnešní době aby se člověk bál večer projít po ulici Tenhle případ měl naštěstí dobrej konec

krtek. ( 9. října 2016 17:39 )

Rodice kamaradky taky na par facek, mne takhle dcera nekoho pritahnout, tak prvni co udelam, vemu telefon a volam jejim rodicum jestli ji to dovolili

to-snad-ne ( 9. října 2016 17:28 )

Kolik tato legrace stála daňové poplatníky - nebo to zaplatí rodiče?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání