Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rodiče prosí o pomoc: Neviděli jste Mirku (13)? Dívka se ztratila v Jihlavě

Policie hledá třináctiletou Mirku.
Policie hledá třináctiletou Mirku.  (Autor: Policie ČR)
Autor: lm, ČTK - 
13. října 2016
12:48

Kriminalisté pátrají po pohřešované třináctileté Mirce Zavadilové z Jihlavy. Dívku viděla naposledy její příbuzná v úterý 11. října před 10:00, jak stojí v Jihlavě ve Vrchlického ulici na zastávce městské hromadné dopravy Na Hliništi. Poté už o sobě dívka nepodala zprávu.

Pohřešovaná dívka hubené postavy je vysoká přibližně 160 centimetrů. Má modré oči a středně dlouhé rovné plavé vlasy. Měla oblečenou černou zimní bundu do pasu a černé kalhoty, na nohou měla sportovní šedozelené boty. U sebe měla černý látkový vak s potiskem bílé barvy.

Po pohřešované dívce vyhlásili policisté celostátní pátrání. Zatím bez výsledku prověřili zdravotnická zařízení, autobusová i vlaková nádraží, příbuzné, známé i kamarády, zábavní podniky a obchodní centra. Vyšetřováním zjistili, že by se mohla pohybovat ještě s další dívkou. Po Zavadilové vyhlásila policie celostátní pátrání letos už podruhé, dívka odešla z domova také v pondělí 5. září.

Lidé mohou jakékoli informace o jejím výskytu sdělit na tísňovou linku 158.

salto ( 14. října 2016 08:43 )

Pokud vydrží, tak má s tím co má mezi nohama našlápnuto k velkým penězům

zednik ( 13. října 2016 14:52 )

aha blbě jsem četl. Ale zkušenosti jí neupírám

zednik ( 13. října 2016 13:26 )

V 11 hod. by měla být ve škole. Evidentně ji nikdo neunesl,občanku má, tak až si užije a něco přivydělá, zas se vrátí. Zkušenosti už má, nepanikařil bych.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání