Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policista Marek ubodal a zapálil snoubenku: Zpověď otce brutálního vraha!

Autor: lm - 
4. října 2016
19:39

Měl to být nejšťastnější den jejich života, namísto toho jsou dvě rodiny v troskách. Policista Marek (27) den před svatbou ubodal, zapálil a zakopal svou přítelkyni Alexandru (†27). Co k tragédii řekl otec muže obviněného z brutální vraždy?

V sobotu měli zpečetit desetiletý vztah, místo svatby ale rodina nevěstě Alexandře (†27) musí vystrojit pohřeb. Policista Marek (27) snoubenku totiž v pátek při hádce brutálně ubodal. Následně ji chladnokrevně zabalil do koberce a odvezl do 15 kilometrů vzdálených Levočských vrchů, kde její tělo zapálil a zakopal.

Obě rodiny jsou z tragédie v šoku. Alexandra se s partnerem potkala ještě na základní škole a považovala ho za nejlepšího muže na světě. Marek své vyvolené projevoval lásku květinami a různými vyznáními. Svatba byla jen otázkou času.

„Je mi to velmi líto. Chlapec dobrák, ani mouše by neublížil. Nevím, co si mám o tom myslet,“ řekl serveru Pluska.sk mladíkův nemocný otec Milan. „Vůbec nic nechápu. Vím jen to, že mladí měli v pátek odnést dort a večer roznášet zákusky. Syn poslal Sašku domů, dal jí klíče i papíry od jejich auta a šel také domů. Více nevím,“ popsal. Milana ve čtvrtek čeká náročná operace srdce, z nemocnice si zařídil propustku jen kvůli veselce. V sobotu se dozvěděl, že je Alexandra nezvěstná, v neděli pak přišla zdrcující zpráva. Jeho syn ji podle policie brutálně zavraždil!

Na nevěstu vzpomíná Milan jen v dobrém. „Dobré, zlaté děvčátko. Ona byla u nás jako doma a i syn u nich. Už déle jsme byli jako členové rodiny a sňatek to měl pouze formálně zpečetit,“ dodal smutně. Markovi za vraždu partnerky hrozí až 20 let za mřížemi.

Video  Policista Marek brutálně zavraždil svou snoubenku.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

ellenic ( 5. října 2016 08:40 )

Otce je mi líto, ale co se dělo v makovici jeho synovi , který by ani mouše neublížil, to nikdo neví. Sašky je mi neskutečně líto, dostudovala školu a měla celý život před sebou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání