Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vážná nehoda na D5: Kamion srazil silničáře

Autor: ČTK ljš - 
26. září 2016
13:57

Nehoda kamionu na dálnici D5 u Rokycan v pondělí kolem poledne zastavila provoz ve směru na Plzeň a dál na Německo. Kamion na kilometru 63,5 srazil člověka. Zraněného pracovníka údržby silnic převezl vrtulník při vědomí na urgentní příjem fakultní nemocnice v Plzni.

Podle policejní mluvčí Martiny Korandové kamion leží přes oba jízdní pruhy. Dálnice na Rozvadov je uzavřena, ve směru na Prahu je uzavřený levý pruh.

Hasiči informovali, že se srazilo víc nákladních aut. Podle svědků z místa nehody narazil kamion s cisternou do stojící techniky silničářů.

Dopravu svádí policie na objízdnou trasu ve směru na Rozvadov na sjezdu 62 u Rokycan, zpět na dálnici se vrací na 67. kilometru u Ejpovic.

istyl ( 26. září 2016 14:45 )

to by me zajímalo, kam cumel...to u nas po silnici I.tridy č.26 jezdi kamiony jak silenci...padne vecerni, v noci, rano, není výjimka 90km v obci...výjimka je, kdo dodrzuje 50km/h. Asi policie ceka, az se něco stane...pak se v osm rano tady objevi policajti a sem tam zastavi, ale osobaky...kamion před nimi nejede 50, ale ti nastavi...proc nevim..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání