Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž z Náchodska sypal ženám do kávy prášky na spaní! Doufal, že budou svolné k sexu

Muž z Náchodska sypal ženám do kávy prášky na spaní! Doufal, že budou souhlasit se sexem. (Ilustrační snímek)
Muž z Náchodska sypal ženám do kávy prášky na spaní! Doufal, že budou souhlasit se sexem. (Ilustrační snímek)  (Autor: archiv Blesku)
Autor: rc - 
23. září 2016
22:29

Muž z Náchodska sypal do kávy ženám prášky na spaní. Doufal, že pak budou povolnější! Strážci zákona muže dopadli a ten se jim přiznal ke dvěma případům. Policie se však domnívá, že žen může být více.

Muž pocházející z Náchodska k ženě přišel, aby si s ní promluvil o osobních problémech a jako džentlmen jí nabídl, že jí pomůže s kávou. Během příprav jí však do nápoje nasypal hypnotika! „Podle jejích slov se ihned po vypití kávy cítila ovlivněna, ztrácela pojem o čase, pociťovala nevolnost a měla výpadky paměti,“ popsala policejní mluvčí Eva Prachařová pro server iDnes.cz.

Žena si později vybavila, že viděla polonahého muže, jak stojí nad ní. Obrátila se tedy na policii. „Podle počátečních informací jsme případ kvalifikovali jako trestný čin pokus o znásilnění. Oznámení jsme přijali v minulých dnech od ženy, které zřejmě její známý dal nějakou omamnou látku do kávy a pak využil jejího stavu ke svému sexuálnímu uspokojení,“ dodala policejní mluvčí.

Strážci zákona muže dopadli a ten se při výslechu přiznal. Během výslechu dokonce uvedl, že omamnou látku nasypal do kávy ještě jedné ženě. „Doufal, že ženy pak budou souhlasit s jeho návrhy sexuálního charakteru. Prý si přál dobrodružství v sexuální oblasti a netroufal si ženy oslovit přímo,“ řekla policejní mluvčí pro server iDnes.cz. 

Policie vyzývá další ženy, které se s mužem setkaly a po vypití kávy se cítily omámeně, aby kontaktovaly policii.

dzambulka007 ( 24. září 2016 11:35 )

Redaktor je nesvéprávny a neví, v jakých souvislostech se používá slovo povolnější?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání