Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ženu probudil uprostřed noci orální sex: Uspokojoval ji nechutný lupič!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: els - 
11. září 2016
21:51

Naprosto šokující probuzení uprostřed noci připravil ženě cizí muž. Ten vnikl do ložnice, kde s přítelem spala, a začal ji orálně zneužívat. Muž byl nakonec dopaden a odsouzen na dva roky do vězení.

Joseph Taouk se v australském Sydney vloupal do domu. Když se jím kradl, narazil na ložnici, v níž spala žena, která měla z pod peřiny vystrčenou nohu, což Taouka upoutalo.

Když se žena se uprostřed noci probudila, zjistila, že mezi jejími stehny leží muž a snaží se ji orálně uspokojit. „Oběť se vzbudila v půl čtvrté ráno a našla někoho, jak jí olizuje intimní partie. Nejdřív si myslela, že je to její přítel, pak si ale všimla, že ten spí vedle ní,“ zaznělo u soudu.

„Někdo tady je,“ pošeptala zneužívaná oběť svému příteli, který spal vedle ní. Ten okamžitě vyskočil z postele a Taouka vyhodil z domu. „Myslel jsem si, že je to penzion. Přední dveře byly otevřené,“ bránil se Taouk.

Žena po incidentu nechtěla kontaktovat policii, ale nakonec se nechala přemluvit a incident ohlásila. Policistům pomohly vzorky DNA pachatele k jeho brzkému dopadení.

U soudu se pak Taouk snažil uniknout trestu tím, že prohlašoval, že je psychicky nemocný. „Je mi líto, že jsem oběti způsobil tak nechutný zážitek, přeju si, aby se nic z toho nikdy nestalo,“ litoval svého činu u soudu Taouk. Soud se nakonec rozhodl poslat Taouka na dva roky za mříže.

Zobrazit celou diskusi