Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie hledá Daniela: Před zmizením ho zbil známý, je zraněný

Policie pátrá po mladíkovi, mohl se stát obětí trestného činu.
Policie pátrá po mladíkovi, mohl se stát obětí trestného činu.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK ljš - 
23. září 2016
11:23

Byl napaden a pak zmizel. Policisté pátrají po jednadvacetiletém Danielu B. z Kunratic u Cvikova na Českolipsku. Pohřešován je od pondělí. Policisté zatím nemohou vyloučit ani to, zda se nestal obětí trestného činu.

Daniel B. odešel z domova v noci z neděle na pondělí. Večer před tím měl konflikt se svým známým. „Při této fyzické potyčce pohřešovaný utrpěl přesně nespecifikované zranění v obličeji a v souvislosti s tím by mohl mít i zdravotní problémy,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Policisté ale nezjistili, že by byl mladý muž někde ošetřen či dokonce hospitalizován. „Je však možné, že vyhledal případné ošetření mimo zdravotnická zařízení či někoho požádal o pomoc. Mladík se k lidem chová přátelsky a vyhledává i jejich společnost,“ dodala mluvčí.

Policie proto žádá veřejnost o spolupráci. Pokud mladík někoho oslovil s žádostí o pomoc při ošetření zraněného obličeje či ho někdo viděl, může své svědectví sdělit policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na lince 158. Policie zároveň prověřuje možnost, zda se mladík nestal obětí trestného činu. Daniel Bočák je vysoký 170 až 180 centimetrů, je střední postavy. Má rovné hnědočerné vlasy a hnědé oči.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání