Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vážná nehoda na Kroměřížsku: Řidička po vyproštění zemřela

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Schnapka)
Autor: ČTK ljš - 
23. září 2016
06:39

Sedmačtyřicetiletá řidička nepřežila v noci na dnešek havárii osobního vozu na Kroměřížsku. Nehoda se stala na silnici mezi obcemi Šelešovice a Zdounky. Hasiči ženu vyprostili, ale přes péči zdravotníků se ji zachránit nepodařilo.

Nehoda se stala krátce po 22:00 mezi obcemi Šelešovice a Zdounky. Zaklíněnou osobu vyprostili hasiči z havarovaného vozu pomocí páteřové desky bez použití speciálního hydraulického nářadí.

„Následně si ji do své péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby. I přes okamžitou pomoc bohužel lékař konstatoval úmrtí,“ uvedl Pavel Řezníček z Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje.

Podle policejního mluvčího Petra Jaroše žena z prozatím neznámých příčin vyjela se svým vozem mimo vozovku do příkopu, kde následně narazila do betonové propusti. "Policisté z kroměřížského dopravního inspektorátu nehodu zadokumentovali, její příčiny a další okolnosti jsou předmětem dalšího šetření," uvedl Jaroš. Po dobu vyšetřování nehody byla silnice uzavřena.

Na Kroměřížsku jde podle Jaroše v letošním roce o šestou oběť dopravních nehod. Loni v regionu dopravní policisté za celý rok napočítali tři oběti nehod. Ve Zlínském kraji letos na silnicích zemřelo 15 lidí, loni jich za celý rok bylo 41.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání