Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Už mě nebaví život: Dívenka ze Zlína vyhrožovala sebevraždou, skrývala se u kamaráda

Už mě nebaví život: Dívenka ze Zlína vyhrožovala sebevraždou, skrývala se u kamaráda. (ilustrační foto)
Už mě nebaví život: Dívenka ze Zlína vyhrožovala sebevraždou, skrývala se u kamaráda. (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: dce - 
19. září 2016
10:05

Pořádně vyděsila své rodiče teprve sedmnáctiletá dívenka ze Zlína. Nepřišla domů a na sociálně sítě napsala, že už ji nebaví život. Policisté ji nakonec našli ukrytou u kamaráda.

Dívka odešla ve středu z domova a do večera se nevrátila. Policisty zalarmoval vyděšený otec. „Od dívčina přítele se otec dozvěděl, že si chce dívka něco udělat, že ji už nebaví život a že se loučí, což mu napsala na Facebooku,“ uvedla mluvčí Monika Kozumplíková.

První pokus dovolat se na dívčin telefon byl úspěšný, nicméně dívka telefon pouze zvedla a bezeslova ho zase položila. Od té doby byl mobil vypnutý. Několik policejních hlídek začalo propátrávat autobusová a vlaková nádraží ve Zlíně a Otrokovicích. Bez úspěchu...

„Podle postupně získaných poznatků o možném pohybu dívky po ní pátrali policejní psovodi, policisté z obvodních oddělení, prvosledové hlídky, kriminalisté, v hledání pomáhali i strážníci městské policie,“ informovala Kozumplíková. Policisté dívku hledali v nočních podnicích, parcíh, nemocnicích, nákupních centrech i na železnici. Ráno se dozvěděli, že děvče nepřišlo do školy.

„Krátce po půl desáté dopoledne dívku po dvanácti hodinách hledání vypátrali v Napajedlech u kamaráda. Po prohlídce lékařem ji po poledni předali v pořádku rodičům,“ dodala mluvčí.


Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání