Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhada vykradené české octavie na břehu jezera v Rumunsku: Kdo a kde je majitel?

Autor: ljš - 
26. srpna 2016
10:39

Má poznávací značky, z vybavení ale nezbylo nic. Na internetu se objevily fotografie české Škody Octavia, která byla nalezena u jezera Vidraru v centrálním Rumunsku.

Octavii s poznávací značkou 5C8 2462 zřejmě někdo vykradl. Krom čelního má vytlučená všechna okna. Z přístrojové desky je vytržené autorádio a další vybavení. Otevřená a prázdná je také přihrádka u spolujezdce. Jediné, co ve voze zůstalo, je lahev s pitím ve dveřích spolujezdce a plechovka koly mezi sedadly. Ta jsou pořezaná zřejmě od střepů, které se válí po celém prostoru vozu.

Opuštěné auto bylo nalezeno u rumunského jezera Vidraru, kde ho kdosi vyfotil a před čtyřmi dny pověsil na internet. Od té doby snímky kolují po sociálních sítích. Zatím není zřejmé, zda na místě auto zaparkoval sám majitel a někdo ho poté vykradl, nebo ho tam odstavili zloději. Podle reklamy na poznávací značce by stopa k vlastníkovi vozu mohla vést na Klatovsko.

Víte, kdo je majitel vozidla nalezeného v Rumunsku? Napište nám na tip@blesk.cz.

Jezero Vidraru leží v centrálním Rumunsku. Jezero Vidraru leží v centrálním Rumunsku. | Google Maps

gabreta ( 26. srpna 2016 14:39 )

To mi připomnělo starej fórek: Vážení turisté. Přijeďte se rekreovat na Ukrajinu. Vaše auto už tady je!!

cotonice ( 26. srpna 2016 13:42 )

No, to nemyslíte vážně, s otázkou "kdo je majitel vozidla ?" Na to snad stačí jediné kliknutí dopravního inspektorátu (kdekoliv) !!! Jste tak pitomí vy ,nebo děláte pitomce z nás?Pak je tu druhá možnost - toužíte po senzaci z neštěstí druhého. Obě možnosti jsou zrůdné!

yarda ( 26. srpna 2016 12:53 )

Cvičně jsem se kouknul na stránky České kanceláře pojistitelů, to auto tam je vedeno jako pojištěné u České pojišťovny. Tak snad pro ty co mají přístup do databází je otázka pár kliknutí, kdo je majitel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání