Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přestřelka v Karlových Varech: Policie pátrá po holohlavém muži se zbraní

Autor: shp, ČTK - 
17. srpna 2016
10:17

Kdo to je a kam zmizel? Policie pátrá po střelci, který v úterý zranil v Karlových Varech svou zbraní dvaačtyřicetiletého muže. Po konfliktu, který se odehrál v podniku New York Diner, pak zmizel.

Policie hledá svědky střelby, která se odehrála v úterý večer v ulici I. P. Pavlova v Karlových Varech. Na místě zůstal muž postřelený do nohy, který byl převezen do nemocnice. Policie už potvrdila, že střelba neměla souvislost s Islámským kulturním centrem, které poblíž sídlí.

Krajská policejní mluvčí Kateřina Böhmová uvedla, že se střílelo před 19:00 před restaurací v ulici I. P. Pavlova. „Na linku 158 jsme o tomto incidentu přijali oznámení a na místo byly okamžitě vyslány policejní hlídky. Po příjezdu zajistili policisté místo činu,“ uvedla mluvčí.

Po pachateli policie nadále pátrá. „Žádáme případné svědky události, aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo zavolali na linku 158,“ dodala Böhmová. Podle svědků se dva muži, kteří měli oba holé hlavy, pohádali a následně došlo ke střelbě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání