Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lov pokémonů skončil hororem: Hráč našel rozkládající se mrtvolu!

Autor: ČTK - 
21. července 2016
09:44

Místo roztomilé virtuální obludy objevil dánský lovec pokémonů v odpadní stoce něco reálného a skutečně hrůzného, totiž mrtvolu. V současné době velice populární herní aplikace Pokémon GO pro smartphony navádí hráče, aby chytali animované postavičky v reálném světě. Nadšence na dánském ostrově Fyn ale nasměrovala k méně zábavnému „úlovku“, informovala agentura DPA.

Dánská policie uvedla, že objevené tělo muselo ve stoce ležet už delší dobu. „Nebylo možné určit identitu, ani pohlaví či věk. Tělo tam už muselo být nějakou dobu a voda a vítr ho dost poznamenaly," sdělil nejmenovaný policejní mluvčí.

Úřady nejen v Dánsku mají s hledači pokémonů nemalé problémy. V honbě za animovanými postavičkami pronikají do cizích zahrad, do škol nebo třeba i na staveniště. V Kodani vyvolal podezření chlapík, který s napřaženým mobilem chodil sem a tam před americkým velvyslanectvím.

Velmi nebezpečné je pátrání po pokémonech v Bosně. Organizace bojující za odstranění min vyzvala tamní obyvatele, aby se vyhýbali oblastem, které jsou od války v 90. letech stále ještě zaminované.

Pokémon GO: Vše o hře na mobily najdete ZDE>>

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání