Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Loučili se a smetl je opilec! Chlapeček (†8) zemřel mámě před očima, babička s bratrem bojují o život

Autor: Helena Lacinová - 
7. července 2016
14:55

Od babičky v Razicích na Teplicku odcházela ve středu po dvacáté hodině mladá žena se dvěma syny (8 a 10) v pohodě. Poslední zamávání staré ženě před nástupem do auta na plácku před jejím domem se proměnilo v tragické drama. Babičku s dětmi před nástupem smetl vůz, který řídil opilý řidič (23). Matka vyvázla bez zranění.

Mladší chlapec zraněním podlehl ještě v sanitě! O život babičky a jejího staršího vnuka bojují lékaři v nemocnici. Oba rovněž utrpěli těžká zranění.

„Oba jsou na tom špatně. Taková tragédie poznamená všechny ve vsi,“ řekla místní žena. „My jsme se synem slyšeli obrovskou ránu a pak už viděli jen sanity,“ řekla žena z okna prvního patra domu, kam opilý řidič se svým autem značky Toyota Land Cruiser narazil. Od domu se odrazilo a přejelo mimo vozovku, kde stála matka s dětmi a babičkou.

„Řidiče policisté zadrželi hned na místě a provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla opakovaně pozitivní s výsledkem přes dvě promile alkoholu,“ uvedla včera policejní mluvčí Ludmila Světláková. Řidič byl obviněn z usmrcení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu až šest let vězení.

Kawasaki ( 13. července 2016 13:11 )

 takový člověk mi zabít dítě tak dostanu doživotí - ne místě bych ho podřízl 😬😬a 6 let ? To je výsměch

sonac ( 10. července 2016 22:41 )

 Mě takový podobný hajzl zabil v listopadu bráchu, taky řídil na šrot, ale do dneška si běhá veselé po dědině, chlastá a směje se nám do ksichtu. Tak tady funguje spravedlnost.

AnnNicols ( 10. července 2016 06:50 )

 Takovýmu kryplovi daj 6 let, za dobrý chování je za 3 roky venku... ale pak ukradne někdo 3 rohlíky a daj mu 20 let vězení... bože, kde to žijem... měl by dostat doživotí hajzl..

schelly ( 9. července 2016 15:03 )

Proboha, proč jste ty lidi nenechali vykonat spravedlnost, takhle se jí nikdy nedodačkají.

mikimaus321 ( 9. července 2016 07:49 )

Jenomže mezi zraněnýma byla babička která pracuje na zastupitelstí,Bůh s tebou kriple

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání