Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Feťák naboural do plotu. Před policisty pak nedokázal ani chodit

Autor: sou - 
1. července 2016
22:44

Ležel v autě, klečel na silnici a mluvil velmi nesouvisle. V takovém stavu našli policisté čtyřicetiletého muže, který v Trutnově naboural do plotu. Nejdříve si mysleli, že je opilý, ale z krevních testů se ukázalo, že byl pod vlivem drog. Hájit se ho snažila jeho přítelkyně, která jela s ním v autě. I ona ale měla pozitivní test na drogy.

Čtyřicetiletý řidič naboural v Trutnově do plotu. Když na místo přijeli policisté, nestačili se divit. Muž totiž nedokázal ani chodit. „Provedli test na alkohol s negativním výsledkem. Test na drogy byl však pozitivní. Řidič před policisty nejprve ležel v autě, poté na zemi, vydával různé zvuky neslučitelné s lidským chováním a tedy bylo patrné, že s největší pravděpodobností užil drogy,“ uvedla mluvčí trutnovských policistů Šárka Pižlová. 

Video Čtyřicetiletý zfetovaný řidič naboural do plotu. Nemohl ani chodit. - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zastat se ho snažila i jeho osmadvacetiletá přítelkyně, která tvrdila, že řídila ona. Jenže i u ní byl test na drogy pozitivní. Řidič na místě přišel o řidičský průkaz a policie ho převezla do nemocnice na odběry krve. „Svědci potvrdili, že Nissan po silnici kličkoval a že řidiči z vozidla po nárazu pomáhala spolujezdkyně. Z výpovědi podezřelého vyšlo najevo, že si své počínání v Rybově ulici pamatuje, ale neví, zda se to stalo,“ upřesnila Pižlová. 

Odebraný vzorek krve pak obsahoval nejen THC, ale i metamfetamin. Je tak podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až tři roky vězení.

rego_senior ( 2. července 2016 07:54 )

Tak jako ten vysmaženec klečí vždycky náš synek rego doma v kuchyni na podlaze, když mu moje stará-jeho máma rozkope kulky.

deep_ass_flsting ( 2. července 2016 07:27 )

Je veliká škoda, když se takové feťácké prase a spodina lidstva v autě nezabije. Tak snad příště.

prycsvladou ( 2. července 2016 07:08 )

kvuli takovym zmr-dum umiraji lidi kteri za nic nemuzou.mel by dostat poradne do drzky a zavrit ho na deset let

mekanik ( 2. července 2016 06:37 )

zabít se měl tchurák vysmaženej

brunos ( 2. července 2016 06:02 )

 Typický volič TOP 09, střízlivý člověk tu tlupu darmožroutů volit nemůže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání