Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Muž přepadl karlovarskou poštu: Policisté jeli jinam – dostali špatnou adresu

Muž přepadl karlovarskou poštu: Policisté jeli jinam - dostali špatnou adresu
Muž přepadl karlovarskou poštu: Policisté jeli jinam - dostali špatnou adresu  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
20. června 2016
17:12

Kriminalisté pátrají po muži, který v pátek přepadl poštu v karlovarské čtvrti Bohatice. Dosud neznámý pachatel namířil na pracovnici pošty zbraň a požadoval vydání peněz. Pracovnice mu ale žádné peníze nedala a muž s nepořízenou odešel, informovala policejní mluvčí Zuzana Týřová.

„Jednalo se o muže střední postavy cca 175 cm vysoké silnější podsadité postavy. Při pohybu jakoby pokulhával na jednu nohu. Na sobě měl světle modrou mikinu s kapucí, kterou měl přes hlavu. Na sobě měl dále modré kalhoty, nejspíš džíny, dole u bot ohnuté nahoru. Na nohou měl černé boty s bílým emblémem uprostřed boty na venkovní straně. Na rukou bílé rukavice. Dle svědkyně mluvil plynulou češtinou bez přízvuku. Přes obličej měl světle šedivý hadr,“ uvedla mluvčí.

Prvotní pátrání bylo ztíženo mylnou informací od bezpečnostní agentury, jejíž pracovnice sdělila policistům jinou adresu napadené poštovní pobočky. „Žádáme veřejnost, aby veškeré informace, které by kriminalistům pomohli k dopadení pachatele, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu,“ dodala Týřová.

Video  Muž přepadl karlovarskou poštu: Policisté jeli jinam - dostali špatnou adresu  - Policie ČR
Video se připravuje ...

salto ( 21. června 2016 08:10 )

Na vedlejšák?

belcev ( 20. června 2016 17:41 )

Asi akci ridil tupej Tuhej s jeste tupejsim pucistou Chovancem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání