Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodina prosí o pomoc: Syn odešel na brigádu a už se nevrátil! Neměl u sebe ani mobil

Autor: rc - 
7. června 2016
12:07

Policie rozjela pátrání po italském mladíkovi z Plzně. Castilho Valdeci Junior (17) v neděli odpoledne po hádce se sestrou odešel z domova a už se nevrátil. Rodina a strážci zákona prosí při pátrání po školákovi o pomoc.

Strážci zákona v Plzni pátrají po mladíkovi jménem Castilho Valdeci Junior. Ten se v neděli kolem půl jedné vydal ze svého domu na brigádu do prodejny Albert na Lochotíně a od té doby ho už nikdo neviděl.

Nevrátil se domů a ani nedorazil do školy. Ještě před tím, než opustil sedmnáctiletý mladík svůj domov, se pohádal se sestrou. Rodina si však myslí, že menší roztržka mezi sourozenci není důvodem jeho zmizení. „Moc tě prosíme, vrať se domů. Neboj se, nic se neděje a vždy se vše dá vyřešit v klidu!“ vzkazuje rodina chlapci prostřednictvím serveru Plzeň-Krimi.cz.

Chlapec původem z Itálie u sebe nemá mobil, pouze tablet. Mladík se snaží plynule hovořit česky, ale během řeči se zadrhává, tudíž snadno poznáte, že je cizinec. Castilho se také domluví italsky, německy a anglicky a měří kolem 170 centimetrů.

Rodina prosí při pátrání o pomoc. Pokud jste chlapce viděli, kontaktujte policii.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání